|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:59 pm
wstaje zawinienty w kocyk mrr kotku ide spać idziesz zemna do domku ?:* ... heart
narazie wam !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:00 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ no przeciez ci przyniosłam@! Ile mi bedziesz truł?! ;] no dobra....... jakie masz majtki? xd xd xd xd xd xd xd wink gonk niebieskie a co?? muahahahah!!!!!!!! zyciestwo..... *tanczy bongo-bongo* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:00 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ no przeciez ci przyniosłam@! Ile mi bedziesz truł?! ;] no dobra....... jakie masz majtki? xd xd xd xd xd xd xd wink gonk niebieskie a co?? taka lokalna tradycja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:03 pm
~~lena-undesaid~~ stare No dobra, juz dobra... *przynosi pare kfiatkoof, daje je w miejsce załatan i szpar na żywopłocie* i jak?? zeby przejsc dalej.. musisz odpowiedziec na 3 baaaaardzo troodne pytania twisted mwhahahha what is your... name !!?? twisted what is your Quest !!?? twisted twisted what .. is .. your... favourite color !!! mwhhahaha !! twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:03 pm
sweet_chii opcy muahahahah!!!!!!!! zyciestwo..... *tanczy bongo-bongo* eek a ty dziewczynko??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:04 pm
~~lena-undesaid~~ OK, ja lece bo w og�le sie do sprawdzianu jutrzejszego nie uczyłam, mam jutro dwie pr�by przedstawien, i musze jescze głowe umyc i sie wyspac... To ci pa. co za ci..pa... ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san wstaje zawinienty w kocyk mrr kotku ide spać idziesz zemna do domku ?:* ... heart narazie wam ! oczywiscie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ stare No dobra, juz dobra... *przynosi pare kfiatkoof, daje je w miejsce załatan i szpar na żywopłocie* i jak?? zeby przejsc dalej.. musisz odpowiedziec na 3 baaaaardzo troodne pytania twisted mwhahahha what is your... name !!?? twisted what is your Quest !!?? twisted twisted what .. is .. your... favourite color !!! mwhhahaha !! twisted twisted twisted lena uciekla crying crying crying NI !! papatki lenooś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:05 pm
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ OK, ja lece bo w og�le sie do sprawdzianu jutrzejszego nie uczyłam, mam jutro dwie pr�by przedstawien, i musze jescze głowe umyc i sie wyspac... To ci pa. co za ci..pa... ? blaugh co?! evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy sweet_chii opcy muahahahah!!!!!!!! zyciestwo..... *tanczy bongo-bongo* eek a ty dziewczynko??? wink dziewczynko? xp a czarne z koronka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
majtki majtki majtki..............
3 kawy na raz o za duzo jednak....................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ OK, ja lece bo w og�le sie do sprawdzianu jutrzejszego nie uczyłam, mam jutro dwie pr�by przedstawien, i musze jescze głowe umyc i sie wyspac... To ci pa. co za ci..pa... ? blaugh co?! evil to jest pytanie... to nie o tobie... zeby nie bylo.. ja nic zlego nie mam na mysli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:06 pm
sweet_chii opcy sweet_chii opcy muahahahah!!!!!!!! zyciestwo..... *tanczy bongo-bongo* eek a ty dziewczynko??? wink dziewczynko? xp a czarne z koronka xd muahahaha!!!!!!! kolejne zwyciestwo.......... *patrzy znaczaco na Lethi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 2:07 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ stare No dobra, juz dobra... *przynosi pare kfiatkoof, daje je w miejsce załatan i szpar na żywopłocie* i jak?? zeby przejsc dalej.. musisz odpowiedziec na 3 baaaaardzo troodne pytania twisted mwhahahha what is your... name !!?? twisted what is your Quest !!?? twisted twisted what .. is .. your... favourite color !!! mwhhahaha !! twisted twisted twisted no dobra, juz ci sprawie ta przyjemnośc. 1.Ania/Lena 2.in my sig 3.Hm.... Czarny/biały/czerwony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|