|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:53 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Opcy, Leti, mowiłam ze nie w temacie jestem sweatdrop NI !!! xd wybaczymyCi jesli przyniesiesz nam........... zywoplot!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat Chii- mam dla ciebie niespodziankę ale dostaniesh ją jutro albo pooźniej 3nodding muszem jeshcze coś zrobić biggrin ooo eek dziekuje, a z jakiej okazji, kitti-chan? z shadnej... tak poprostu whee dobrze cie wychowalem.. biggrin tatoosiu! xd crying heart *jest z siebie doomna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel ~~lena-undesaid~~ Opcy, Leti, mowiłam ze nie w temacie jestem sweatdrop NI !!! xd wybaczymyCi jesli przyniesiesz nam........... zywoplot! no przeciez ci przyniosłam@! Ile mi bedziesz truł?! ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:55 pm
~~lena-undesaid~~ opcy Lethiel ~~lena-undesaid~~ Opcy, Leti, mowiłam ze nie w temacie jestem sweatdrop NI !!! xd wybaczymyCi jesli przyniesiesz nam........... zywoplot! no przeciez ci przyniosłam@! Ile mi bedziesz truł?! ;] teraz.. musisz przyniesc nastepny zywopłot !!! whee i postawić do tu... niedaleko tego pierwszego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ no przeciez ci przyniosłam@! Ile mi bedziesz truł?! ;] no dobra....... jakie masz majtki? xd xd xd xd xd xd xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mmm moja kicia :*mrrr heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:56 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ no przeciez ci przyniosłam@! Ile mi bedziesz truł?! ;] no dobra....... jakie masz majtki? xd xd xd xd xd xd xd wink oo bardzo konkretne pytanie.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:56 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ opcy Lethiel ~~lena-undesaid~~ Opcy, Leti, mowiłam ze nie w temacie jestem sweatdrop NI !!! xd wybaczymyCi jesli przyniesiesz nam........... zywoplot! no przeciez ci przyniosłam@! Ile mi bedziesz truł?! ;] teraz.. musisz przyniesc nastepny zywopłot !!! whee i postawić do tu... niedaleko tego pierwszego whee stare *wychodzi, po chwili wraca z jakimis badylami i kijkami w rekach, stawia kolo żywopłotu, konstrukcja wydae sie nietrwała* Chyba chciałeś żeby byl tani, nie opcy? Ten był najtanszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:57 pm
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ no przeciez ci przyniosłam@! Ile mi bedziesz truł?! ;] teraz.. musisz przyniesc nastepny zywopłot !!! whee i postawić do tu... niedaleko tego pierwszego whee stare *wychodzi, po chwili wraca z jakimis badylami i kijkami w rekach, stawia kolo żywopłotu, konstrukcja wydae sie nietrwała* Chyba chciałeś żeby byl tani, nie opcy? Ten był najtanszy ale musi byc ladny i niedrogi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:58 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ no przeciez ci przyniosłam@! Ile mi bedziesz truł?! ;] no dobra....... jakie masz majtki? xd xd xd xd xd xd xd wink gonk niebieskie a co??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:59 pm
~~lena-undesaid~~ stare *wychodzi, po chwili wraca z jakimis badylami i kijkami w rekach, stawia kolo żywopłotu, konstrukcja wydae sie nietrwała* Chyba chciałeś żeby byl tani, nie opcy? Ten był najtanszy miał byc ładny i niedrogi xp xd NI !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ no przeciez ci przyniosłam@! Ile mi bedziesz truł?! ;] no dobra....... jakie masz majtki? xd xd xd xd xd xd xd wink gonk niebieskie a co?? muahahahah!!!!!!!! zyciestwo..... *tanczy bongo-bongo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ no przeciez ci przyniosłam@! Ile mi bedziesz truł?! ;] teraz.. musisz przyniesc nastepny zywopłot !!! whee i postawić do tu... niedaleko tego pierwszego whee stare *wychodzi, po chwili wraca z jakimis badylami i kijkami w rekach, stawia kolo żywopłotu, konstrukcja wydae sie nietrwała* Chyba chciałeś żeby byl tani, nie opcy? Ten był najtanszy ale musi byc ladny i niedrogi! stare No dobra, juz dobra... *przynosi pare kfiatkoof, daje je w miejsce załatan i szpar na żywopłocie* i jak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|