|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:47 pm
Lethiel opcy racqel Lethiel *wdrapooje mu sie na glowe* NI !!!!! whee ooooo! Monthy Pyton !!! no ba......... "-nie wpuscimy was -a czemu -bo jestescie wredne brytyjskie pomywacze swinskich koryt" xd xd xd *łapie dwie poloowki kokosa i udesha nimi o siebie siedzac na glowie opcego* ruszajmy szukas świetego gralla !!! scream whee heart *patrzy na nich wzrokiem bazyliszka* A ja to co? Giermek mam być??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald a no muszi... bo to jest wypasione... i życia Brajana tesh blaugh Always look at the briiiiiiiiigh side of liiiiiife !!! 4laugh mam taki dzwonek w komoorce 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat Chii- mam dla ciebie niespodziankę ale dostaniesh ją jutro albo pooźniej 3nodding muszem jeshcze coś zrobić biggrin ooo eek dziekuje, a z jakiej okazji, kitti-chan? z shadnej... tak poprostu whee dobrze cie wychowalem.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:48 pm
BeeWolf_san mrrr mruczy ... mrr przysypia na kanapie mrał jak miło kocyk Kochanie moje ..aj nic wiecej niepotrzeba :* ...dobranoc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Quote: Salesman: (shouting) Albatross....albatross....albatross.... albatross....albatross...albatross....albatross....albatross Man: What flavor is it? S: It's a bird mate, it's a bloody bird, it's not any bloody flavor.... (shouts) Albatross...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ eek L...LETI?! *SKOK Z ROZPĘDU* *BIGA GIGA MEGA CO TAM JESCZZE xp PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL* O.o heh XD *przytuuuuuuuuuuuuul* whee heart whee 4laugh jush sie cala sprawa wyjasnila.. nie martw sie o mnie wink 3nodding a czy jak ja cie tak przytuulam, to znaczy ze sie martwie;]? blaugh a kto cie tam wie wink :> *przytuuuuul* whee twisted haha!! ja jestem nieprzewidywalna! whee hie, hie, hie... *zakopuje sie w swojej połowie poduch, obmysla skomplikowany plan*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ *patrzy na nich wzrokiem bazyliszka* A ja to co? Giermek mam być?? mozesz byc wiernym Patsy'm xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:49 pm
witaj 4laugh *przytuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ *patrzy na nich wzrokiem bazyliszka* A ja to co? Giermek mam być?? ty mozesz byc bohaterskim sir Robinem........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat sweet_chii Kitty ShadowCat Chii- mam dla ciebie niespodziankę ale dostaniesh ją jutro albo pooźniej 3nodding muszem jeshcze coś zrobić biggrin ooo eek dziekuje, a z jakiej okazji, kitti-chan? z shadnej... tak poprostu whee ach dziekuje 4laugh (choc jeszcze nie wiem co)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:50 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ *patrzy na nich wzrokiem bazyliszka* A ja to co? Giermek mam być?? ty mozesz byc bohaterskim sir Robinem........ brave brave brave brave sir Robin !!!!!!!!!!!! whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:50 pm
Opcy, Leti, mowiłam ze nie w temacie jestem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:51 pm
Omega Sun BeeWolf_san mrrr mruczy ... mrr przysypia na kanapie mrał jak miło kocyk Kochanie moje ..aj nic wiecej niepotrzeba :* ...dobranoc whee mm jestes cudowna :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:52 pm
~~lena-undesaid~~ Opcy, Leti, mowiłam ze nie w temacie jestem sweatdrop NI !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|