|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:39 pm
~~lena-undesaid~~ eek L...LETI?! *SKOK Z ROZPĘDU* *BIGA GIGA MEGA CO TAM JESCZZE xp PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL* O.o heh XD *przytuuuuuuuuuuuuul* whee heart whee 4laugh jush sie cala sprawa wyjasnila.. nie martw sie o mnie wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:40 pm
sweet_chii a ja nie umiem odroznic czlowieka trzezwego od upitego... crying , jestem taka glooopia crying a ja umiem ostatnio siedzac w samochodzie pod szkola jakas studentka byla tak nawalona ze sie wylorzyla na masce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:40 pm
Chii- mam dla ciebie niespodziankę ale dostaniesh ją jutro albo pooźniej 3nodding muszem jeshcze coś zrobić biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:41 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ eek L...LETI?! *SKOK Z ROZPĘDU* *BIGA GIGA MEGA CO TAM JESCZZE xp PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL* O.o heh XD *przytuuuuuuuuuuuuul* whee heart whee 4laugh jush sie cala sprawa wyjasnila.. nie martw sie o mnie wink 3nodding a czy jak ja cie tak przytuulam, to znaczy ze sie martwie;]? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Lethiel *wdrapooje mu sie na glowe* NI !!!!! whee ooooo! Monthy Pyton !!! no ba......... "-nie wpuscimy was -a czemu -bo jestescie wredne brytyjskie pomywacze swinskich koryt"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:42 pm
BeeWolf_san nie z Omi ogladamy American pie wink .... Całuje Omi w usteczka ... :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:43 pm
opcy racqel Lethiel *wdrapooje mu sie na glowe* NI !!!!! whee ooooo! Monthy Pyton !!! no ba......... "-nie wpuscimy was -a czemu -bo jestescie wredne brytyjskie pomywacze swinskich koryt" musze se to w koncu obejrzec, bo nie lubie nie w temacei byc;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:43 pm
racqel Lethiel *wdrapooje mu sie na glowe* NI !!!!! whee ooooo! Monthy Pyton !!! hehe.. oczywiście :> WE ARE THE KNIGHT .. WHO SAY.. NI !!! NI NI NI !!!!! xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:44 pm
Omega Sun BeeWolf_san nie z Omi ogladamy American pie wink .... Całuje Omi w usteczka ... :*mrrr mruczy ... mrr przysypia na kanapie mrał jak miło kocyk Kochanie moje ..aj nic wiecej niepotrzeba :* ...dobranoc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:44 pm
opcy racqel Lethiel *wdrapooje mu sie na glowe* NI !!!!! whee ooooo! Monthy Pyton !!! no ba......... "-nie wpuscimy was -a czemu -bo jestescie wredne brytyjskie pomywacze swinskich koryt" xd xd xd *łapie dwie poloowki kokosa i udesha nimi o siebie siedzac na glowie opcego* ruszajmy szukas świetego gralla !!! scream whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:45 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ opcy racqel Lethiel *wdrapooje mu sie na glowe* NI !!!!! whee ooooo! Monthy Pyton !!! no ba......... "-nie wpuscimy was -a czemu -bo jestescie wredne brytyjskie pomywacze swinskich koryt" musze se to w koncu obejrzec, bo nie lubie nie w temacei byc;] a no muszi... bo to jest wypasione...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ eek L...LETI?! *SKOK Z ROZPĘDU* *BIGA GIGA MEGA CO TAM JESCZZE xp PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL* O.o heh XD *przytuuuuuuuuuuuuul* whee heart whee 4laugh jush sie cala sprawa wyjasnila.. nie martw sie o mnie wink 3nodding a czy jak ja cie tak przytuulam, to znaczy ze sie martwie;]? blaugh a kto cie tam wie wink :> *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:46 pm
sweet_chii Kitty ShadowCat Chii- mam dla ciebie niespodziankę ale dostaniesh ją jutro albo pooźniej 3nodding muszem jeshcze coś zrobić biggrin ooo eek dziekuje, a z jakiej okazji, kitti-chan? z shadnej... tak poprostu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|