|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:27 pm
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ przepraszam ze przeszkadzam, ale właśnie przyszłam xp w czym przeszkadzasz? przeciez siedzimy sobie grzecznie i ogladamy film stare *rozglada sie*ja nie widze...na glownym kanale skonczyl siedosyc ciekawy a zaczela jakas telenowela...[ugh czemu ja zawsze za pozno przychodze]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:28 pm
Ozzwald dobry wieczor... przepraszam ze wczesniej nie zwracalem uwagi na osoby przychodzace ale bylem zajety... sweatdrop blaugh zauwazylem ale i tak musialem wyjsc na samym poczatku... a tak na pocieszenie, masz tu troche mleka:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Omega Sun BeeWolf_san eek mrar ..wszyscy poszli co sie dzieje ... patrzy sie na film trzymajac za raczke :* skonczyly sie widoczki to poszli sobie :* przepraszam ze przeszkadzam, ale właśnie przyszłam xp Odwraca sie obejmujac Omi ... hej ... całuja Omcie w uszko mrr:* ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja .. powroocilam ninja whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:29 pm
Jifer Vykk hejka wsyzstkim...kurde dlaczego ja przychodze zawsze za pozno...taki ciekawy film mnie ominal...i to w wersji LIVE xd whee xp ... ......................... tutaj kiedy nie przyjdziesz, to zawsze jest za puxno..... Jiferq! *tuuuuuuuuuuuuuuliii* jak miło że jesteś whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ninja .. powroocilam ninja whee whee whee witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj Chii 4laugh *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka wsyzstkim...kurde dlaczego ja przychodze zawsze za pozno...taki ciekawy film mnie ominal...i to w wersji LIVE xd whee xp ... no ba........ ciezki sajber cie ominal! hej Jifer......... @Kitt: my z kumplami "kolorowaniem" okreslamy wprowadzanie sie stan rauszu kanabinolowego //edit: Chiiiii Hejka wielka!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Ozzwald dobry wieczor... przepraszam ze wczesniej nie zwracalem uwagi na osoby przychodzace ale bylem zajety... sweatdrop blaugh zauwazylem ale i tak musialem wyjsc na samym poczatku... a tak na pocieszenie, masz tu troche mleka:  moje dzisiaj zostalo przy mnie czesc Chii biggrin *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jifer Vykk hejka wsyzstkim...kurde dlaczego ja przychodze zawsze za pozno...taki ciekawy film mnie ominal...i to w wersji LIVE xd whee xp ... ......................... tutaj kiedy nie przyjdziesz, to zawsze jest za puxno..... ninja ... wlaśnie .. ja cie nie znam redface whee *podbiega i przytuuuuula* milo poznac 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:31 pm
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ przepraszam ze przeszkadzam, ale właśnie przyszłam xp w czym przeszkadzasz? przeciez siedzimy sobie grzecznie i ogladamy film stare aaa xd a jaki ino film?? The roing2 moze? Bo mam zamiar to obejrzec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:31 pm
Vykk Lethiel ninja .. powroocilam ninja whee whee whee witaj biggrin *przytuuuuuuuuul ogromniasty* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|