|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
dobry wieczor... przepraszam ze wczesniej nie zwracalem uwagi na osoby przychodzace ale bylem zajety... sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san eek mrar ..wszyscy poszli co sie dzieje ... patrzy sie na film trzymajac za raczke :* skonczyly sie widoczki to poszli sobie :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:24 pm
Omega Sun BeeWolf_san eek mrar ..wszyscy poszli co sie dzieje ... patrzy sie na film trzymajac za raczke :* skonczyly sie widoczki to poszli sobie :* przepraszam ze przeszkadzam, ale właśnie przyszłam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:26 pm
Omega Sun BeeWolf_san eek mrar ..wszyscy poszli co sie dzieje ... patrzy sie na film trzymajac za raczke :* skonczyly sie widoczki to poszli sobie :* he no poszli... whee heart przytula sie ... i patrzy w TV....mrar
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Omega Sun BeeWolf_san eek mrar ..wszyscy poszli co sie dzieje ... patrzy sie na film trzymajac za raczke :* skonczyly sie widoczki to poszli sobie :* przepraszam ze przeszkadzam, ale właśnie przyszłam xp heja....... co nowego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka wsyzstkim...kurde dlaczego ja przychodze zawsze za pozno...taki ciekawy film mnie ominal...i to w wersji LIVE xd whee xp ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ przepraszam ze przeszkadzam, ale właśnie przyszłam xp w czym przeszkadzasz? przeciez siedzimy sobie grzecznie i ogladamy film stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:27 pm
Vykk hejka wsyzstkim...kurde dlaczego ja przychodze zawsze za pozno...taki ciekawy film mnie ominal...i to w wersji LIVE xd whee xp ... kto pozno przychodzi ten sam sobie szkodzi... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jutro będu mieć moje rysunki na kompie heart kto wie w jakim programie komp. się je "koloruje"? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka wsyzstkim...kurde dlaczego ja przychodze zawsze za pozno...taki ciekawy film mnie ominal...i to w wersji LIVE xd whee xp ... ......................... tutaj kiedy nie przyjdziesz, to zawsze jest za puxno.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|