|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:45 pm
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart *do konca zdejmuje mundurek* *caluje ja po brzuszku rozpinajac swoja koszule* mrrrrrrrra u *jedną rękąpiesci go po szyi , zaś drugą po włąsach wplatając w nie swoje drobne paluszki* redface *zrzuca korzule na ziemie i caluje ja po szyjce schodzac coraz nizej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Goth bless eek Eemm... maly cybering? sweatdrop public cybering! xd believe live ! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wpada jak burza* ja tylko na chwile.Jak mnie puscza z rodzinnej kolacyjki, to przyjde od razu paptki *wychodzi w pospiechu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:46 pm
ide zbierac glody a nie gapic sie jak tutaj beda za niedlugo jakies akty niewiadomojakie!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart *do konca zdejmuje mundurek* *caluje ja po brzuszku rozpinajac swoja koszule* mrrrrrrrra u *jedną rękąpiesci go po szyi , zaś drugą po włąsach wplatając w nie swoje drobne paluszki* redface *zrzuca korzule na ziemie i caluje ja po szyjce schodzac coraz nizej* xd redface xd redface xd redface xd redface xd redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel opcy Tomash by w tym momencie powiedzial: "Niezly hardkor" mraaaa.. uwielbiam losux whee whee whee no ! widze ze kolezance przeszlo....... 3nodding xd przeszlo wink whee *wlazi mu na glowe* whee O.o .... OMG !!! *zauwasha Ozza i ite* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ eek Eemm... maly cybering? sweatdrop dobrze ze juz po dobranocce... witam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:47 pm
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart *do konca zdejmuje mundurek* *caluje ja po brzuszku rozpinajac swoja koszule* mrrrrrrrra u *jedną rękąpiesci go po szyi , zaś drugą po włąsach wplatając w nie swoje drobne paluszki* redface *zrzuca korzule na ziemie i caluje ja po szyjce schodzac coraz nizej* xd redface xd redface xd redface xd redface xd redface *wprowadza palkarza pieszczac jej piersi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:49 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:49 pm
racqel opcy Goth bless eek Eemm... maly cybering? sweatdrop public cybering! xd believe live ! ninja oi! lad!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:50 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:51 pm
>przegryzam popkorn i podaje miske Opcemu<
No fajnie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:51 pm
Ozzwald Ita Lockheart mrau redface whee 4laugh odchyjla lekko głowe i zauwaza kilku gaiowicztojących pod drzwiami * eek xd yyyy ... zonk mini sie nie przejmuje...*delikatnie muska jej ucho ustami* *kieruje swoją twarzyczke w stronę ozziego* *zamyka oczy i powli zbliza swoj usta do jego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:53 pm
novelin >przegryzam popkorn i podaje miske Opcemu< No fajnie ^^ *zajada popcorn* ale trzeba przyznac ze scenariusz srednio rozbudowany co? *oddaje miske z popkornem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:53 pm
novelin >przegryzam popkorn i podaje miske Opcemu< No fajnie ^^ *zauwasha popcorn* *shyla sie z glowy opcego* mogu troshq ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|