|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:33 pm
opcy Tomash by w tym momencie powiedzial: "Niezly hardkor" mraaaa.. uwielbiam losux whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:33 pm
Ozzwald to cio.. moze przniose ce do mojego pokoju?? *caluje w ramionko* *ciepło szpcze* skoro zapraszasz ...... wink redface z chęcią
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:35 pm
Ita Lockheart Ozzwald to cio.. moze przniose ce do mojego pokoju?? *caluje w ramionko* *ciepło szpcze* skoro zapraszasz ...... wink redface z chęcią *bierze ja na rece zanosi do pokoju zamyka dzwi i kladzie na luzku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:35 pm
Lethiel opcy Tomash by w tym momencie powiedzial: "Niezly hardkor" mraaaa.. uwielbiam losux whee whee whee no ! widze ze kolezance przeszlo....... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:37 pm
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald to cio.. moze przniose ce do mojego pokoju?? *caluje w ramionko* *ciepło szpcze* skoro zapraszasz ...... wink redface z chęcią *bierze ja na rece zanosi do pokoju zamyka dzwi i kladzie na luzku* mrauuuuuuu redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:38 pm
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald to cio.. moze przniose ce do mojego pokoju?? *caluje w ramionko* *ciepło szpcze* skoro zapraszasz ...... wink redface z chęcią *bierze ja na rece zanosi do pokoju zamyka dzwi i kladzie na luzku* mrauuuuuuu redface *zdejmuje jej spudniczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:38 pm
*zdejmuje jej spudniczke**do konca zdejmuje mundurek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:41 pm
eek chyba przyszlam nie w pore... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:42 pm
Ita Lockheart *do konca zdejmuje mundurek* *caluje ja po brzuszku rozpinajac swoja koszule*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:42 pm
Omega Sun eek chyba przyszlam nie w pore... sweatdrop Muahahahahahaaa!!!!!!!!!!!!! JAKA AKCJA........... xd xd xd xd xd *rotfl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:43 pm
eek Eemm... maly cybering? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:44 pm
Goth bless eek Eemm... maly cybering? sweatdrop public cybering! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ita Lockheart *do konca zdejmuje mundurek* *caluje ja po brzuszku rozpinajac swoja koszule* mrrrrrrrra u *jedną rękąpiesci go po szyi , zaś drugą po włąsach wplatając w nie swoje drobne paluszki* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
To ja ide sobie zrobic popkorn - Opcy - piszesz się ? [na popkorn oczywiście :] ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:45 pm
novelin To ja ide sobie zrobic popkorn - Opcy - piszesz się ? [na popkorn oczywiście :] ] jasne......... to bedzie przedstawienie wszechczasow!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|