|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:13 pm
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald eee... choc ze mna do lazienki to ci pokaze... wink mrau z chęcią whee wink bierze ja za reke... no to idziemy... blaugh *jest ciągnieta do łazienki xd wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:14 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:15 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:16 pm
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald eee... choc ze mna do lazienki to ci pokaze... wink mrau z chęcią whee wink bierze ja za reke... no to idziemy... blaugh *jest ciągnieta do łazienki xd wink * ehk... no wiec... eee... redface on jest eee w eee moimch spodniach...eee redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:17 pm
Ozzwald ehk... no wiec... eee... redface on jest eee w eee moimch spodniach...eee redface *spogląda naspodnie* rozpiąć je ? redface wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Ozzwald ehk... no wiec... eee... redface on jest eee w eee moimch spodniach...eee redface *spogląda naspodnie* rozpiąć je ? redface wink jesli masz taka ochote... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kuźde... Jak se juz spodnie kupiłam, to nie mam na co zarabiac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:18 pm
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald ehk... no wiec... eee... redface on jest eee w eee moimch spodniach...eee redface *spogląda naspodnie* rozpiąć je ? redface wink jesli masz taka ochote... xd *łapie za rozporek i roooooooooooooooozpina* zzzzzzzzzip
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:19 pm
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald ehk... no wiec... eee... redface on jest eee w eee moimch spodniach...eee redface *spogląda naspodnie* rozpiąć je ? redface wink jesli masz taka ochote... xd chyba żartujecie stare xp LENKA! MOŻEZ BIERAC NA MOJEGO LAURA blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald ehk... no wiec... eee... redface on jest eee w eee moimch spodniach...eee redface *spogląda naspodnie* rozpiąć je ? redface wink jesli masz taka ochote... xd *łapie za rozporek i roooooooooooooooozpina* zzzzzzzzzip jeszcze jedna przeszkoda w postaci bokserek... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:21 pm
Ozzwald jeszcze jedna przeszkoda w postaci bokserek... redface *zsuuwa je powoli ...* chwila ciszy .......... eek surprised ooooooooo biggrin spuer
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:21 pm
//Now playing: Cypress Hill [Los Grandes Exitos En Espanol #09] Illusiones (Illusions) [3:16] Quote: Some people tell me that i need help.... Some people can ******** off and go to hell.... 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|