|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:05 pm
Ozzwald opcy Gosiak ja podobno jestem bez uczuc i feministka ^^ (dzisiaj w faktach mowili) fajnie...... tez musze kiedys sprobowac byc feministkom...... xd tylko sobie ptaka nie obetnij... gonk no co ty......... nigdy......... to bardzo cenny i precyzyjny instrument!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:06 pm
opcy Ozzwald opcy Gosiak ja podobno jestem bez uczuc i feministka ^^ (dzisiaj w faktach mowili) fajnie...... tez musze kiedys sprobowac byc feministkom...... xd tylko sobie ptaka nie obetnij... gonk no co ty......... nigdy......... to bardzo cenny i precyzyjny instrument! zdaje sobie sprawe ze po przyszyciu kalibracja bedzie niemozliwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy Ozzwald opcy Gosiak ja podobno jestem bez uczuc i feministka ^^ (dzisiaj w faktach mowili) fajnie...... tez musze kiedys sprobowac byc feministkom...... xd tylko sobie ptaka nie obetnij... gonk no co ty......... nigdy......... to bardzo cenny i precyzyjny instrument! zdaje sobie sprawe ze po przyszyciu kalibracja bedzie niemozliwa... chociaz dzisiejsza rtechnika ^^ chociaz pooo oco ci jakis ptak teraz jest duzo chorob zwiazanych z ptakami i tam gdzie one sie rozwijaja wybijaja wszytkie ptaki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cos sie zmieniło od mojego ostatniego razu wpadniecia tu ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:09 pm
Ita Lockheart cos sie zmieniło od mojego ostatniego razu wpadniecia tu ? whee siema! tak za zastrzelenie papugi placa 500 golda ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja mykam ludziska ninja papaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart cos sie zmieniło od mojego ostatniego razu wpadniecia tu ? whee tak rozmawiamy o ptakach... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:10 pm
Ozzwald Ita Lockheart cos sie zmieniło od mojego ostatniego razu wpadniecia tu ? whee tak rozmawiamy o ptakach... blaugh a o jaich ptakach ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:11 pm
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart cos sie zmieniło od mojego ostatniego razu wpadniecia tu ? whee tak rozmawiamy o ptakach... blaugh a o jaich ptakach ? xd eee... choc ze mna do lazienki to ci pokaze... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald eee... choc ze mna do lazienki to ci pokaze... wink mrau z chęcią whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:12 pm
Ita Lockheart Ozzwald eee... choc ze mna do lazienki to ci pokaze... wink mrau z chęcią whee wink bierze ja za reke... no to idziemy... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|