|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:55 am
Ozzwald opcy Julka opcy..., ty... ty... ty truskawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak wiem.......... jestem gnojem i szubrawca! xp xd a mnie mowia ze jestem chamem i prostakiem... a ja jestem zgorzknialy jeszcze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:55 am
Setsuna Dragonclaw Lethiel eek eek eek heart blue box *ociera lezki* smile whee kochana gaia !! 4laugh otwierać ?? O.o sprzedaj blaugh ale ja chce zobaczyc cio jest w środq xd .. za bardzo mniem korci sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:57 am
Lethiel Setsuna Dragonclaw Lethiel eek eek eek heart blue box *ociera lezki* smile whee kochana gaia !! 4laugh otwierać ?? O.o sprzedaj blaugh ale ja chce zobaczyc cio jest w środq xd .. za bardzo mniem korci sad nio to otworz xd btw, w ktoorym byly prisoners shackles? (lancuchy)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Gosiak dziekuje :* czuje sie doceniona ^^ brazylijskie heart *przytula* rajstopki tez niczego sobie xd o pierwszy ktory mnie dzis nie pobil nie powiedzial ze jestem feministka nie pobil nie pogryzl i nie pobil nie jechal po mnie i nie pobil *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozzwald opcy Julka opcy..., ty... ty... ty truskawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak wiem.......... jestem gnojem i szubrawca! xp xd a mnie mowia ze jestem chamem i prostakiem... a ja jestem zgorzknialy jeszcze xp *wdrapooje mu sie na glowe* *ćmooook w czoolko* smile whee .. jestes kochany nie zgorzknialy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:58 am
Gosiak Ozzwald Gosiak dziekuje :* czuje sie doceniona ^^ brazylijskie heart *przytula* rajstopki tez niczego sobie xd o pierwszy ktory mnie dzis nie pobil nie powiedzial ze jestem feministka nie pobil nie pogryzl i nie pobil nie jechal po mnie i nie pobil *przytula* bo ja sie wyrozniam z tlumu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:58 am
opcy Ozzwald opcy Julka opcy..., ty... ty... ty truskawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak wiem.......... jestem gnojem i szubrawca! xp xd a mnie mowia ze jestem chamem i prostakiem... a ja jestem zgorzknialy jeszcze xp ja podobno jestem bez uczuc i feministka ^^ (dzisiaj w faktach mowili)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:59 am
Lethiel opcy Ozzwald opcy Julka opcy..., ty... ty... ty truskawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak wiem.......... jestem gnojem i szubrawca! xp xd a mnie mowia ze jestem chamem i prostakiem... a ja jestem zgorzknialy jeszcze xp *wdrapooje mu sie na glowe* *ćmooook w czoolko* smile whee .. jestes kochany nie zgorzknialy whee tak w internecie tez podobno jestem lepszym czlowiekiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:59 am
Lethiel *wdrapooje mu sie na glowe* *ćmooook w czoolko* smile whee .. jestes kochany nie zgorzknialy whee powiedzmy ze ci uwierze na slowo........ smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:00 pm
Gosiak ja podobno jestem bez uczuc i feministka ^^ (dzisiaj w faktach mowili) fajnie...... tez musze kiedys sprobowac byc feministkom...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:01 pm
Ozzwald Gosiak Ozzwald Gosiak dziekuje :* czuje sie doceniona ^^ brazylijskie heart *przytula* rajstopki tez niczego sobie xd o pierwszy ktory mnie dzis nie pobil nie powiedzial ze jestem feministka nie pobil nie pogryzl i nie pobil nie jechal po mnie i nie pobil *przytula* bo ja sie wyrozniam z tlumu... taaa blaugh ooo jakaa duuuuuuuuuzaaa halaaa i wogooole ze hala ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:03 pm
opcy Gosiak ja podobno jestem bez uczuc i feministka ^^ (dzisiaj w faktach mowili) fajnie...... tez musze kiedys sprobowac byc feministkom...... xd wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//Now Playing: Cypress Hill [Los Grandes Exitos En Espanol #01] Yo Quiero Fumar (I Wanna Get High) [2:46]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Gosiak ja podobno jestem bez uczuc i feministka ^^ (dzisiaj w faktach mowili) fajnie...... tez musze kiedys sprobowac byc feministkom...... xd tylko sobie ptaka nie obetnij...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 12:04 pm
Ozzwald opcy Gosiak ja podobno jestem bez uczuc i feministka ^^ (dzisiaj w faktach mowili) fajnie...... tez musze kiedys sprobowac byc feministkom...... xd tylko sobie ptaka nie obetnij... przyszyc zawsze moze ^^ gorzej z funkcjonalnoscia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|