|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:48 am
Miho_14 opcy spodnice sa seksi.......... xd @Julka: Zebys wiedziala ze atakuja! ... chyba seksi-niewygodne stare szzzczeze mowiac nie probowalem jeszcze......... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:48 am
Ozzwald Julka robie spadalski... Ozz nie zapomnij jutro na poczte isc !!jesli kac bedzie nie duzy to nie zapomne... [buziak] dostaniesz za to jakas flaszke... biggrin wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:49 am
Lethiel Setsuna Dragonclaw Lethiel argh.. to wszystko jakies moje gloopie problemy sad .. nie powinnam was zadreczać stressed ... tylko wam sie hoomor popsooje sad ... przeprasham .. dżizys jestem gorsza nish kitty O_o .. .. zapomnijcie sweatdrop nie, kitty byla o wiele wiele gorsza... poza tym jej nie lubimy tak jak ciebie i tobie mozna wiele wybaczyc... naszemu gildiowemu sloneczku 3nodding redface redface redface crying *przytuuuuuuuuul* whee 4laugh *przytuuuuuuuul dla miho* !!! xd xd xd xd xd xd xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka opcy..., ty... ty... ty truskawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak wiem.......... jestem gnojem i szubrawca! xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Ozzwald Julka robie spadalski... Ozz nie zapomnij jutro na poczte isc !!jesli kac bedzie nie duzy to nie zapomne... [buziak] dostaniesz za to jakas flaszke... biggrin wink na taka flaszke cie nie stac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lethiel tzn 4 miesiące sad .. to nie to.. tio wybacz a moze napisz do mnie na gg lub skype, co? "wypiszesz sie" do woli i bedzie ci lzej ;> nie trzeba.. jush naprawde mi lepiej dzieki wam heart 3nodding .. mooj problem.. musze sobie sama poradzić sad 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:50 am
opcy Julka opcy..., ty... ty... ty truskawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak wiem.......... jestem gnojem i szubrawca! xp xd a mnie mowia ze jestem chamem i prostakiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:50 am
Lethiel *przytuuuuuuuul dla miho* !!! moc przytuli dodaje sil blaugh whee xd xd ide. papa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:51 am
opcy hejka! jakies czolki wyrastaja ci z plecuff 3nodding nuuu bo wchdoze dzis na gaie luzik nagle patrze jakeis obrzydliwe robale i niektorzy skrzydla maja i tak mysle co jest grane ale luz nie mam pytan bywa ^^ moze za duzo pigul nalykalam rano jeden sie na mnie rzuca gruzie mnie i mi jakies badyle wyroslyyyyyy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:52 am
eek eek eek heart blue box *ociera lezki* smile whee kochana gaia !! 4laugh otwierać ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:52 am
Gosiak opcy hejka! jakies czolki wyrastaja ci z plecuff 3nodding nuuu bo wchdoze dzis na gaie luzik nagle patrze jakeis obrzydliwe robale i niektorzy skrzydla maja i tak mysle co jest grane ale luz nie mam pytan bywa ^^ moze za duzo pigul nalykalam rano jeden sie na mnie rzuca gruzie mnie i mi jakies badyle wyroslyyyyyy sweatdrop ladne majteczki... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:53 am
Ozzwald Gosiak opcy hejka! jakies czolki wyrastaja ci z plecuff 3nodding nuuu bo wchdoze dzis na gaie luzik nagle patrze jakeis obrzydliwe robale i niektorzy skrzydla maja i tak mysle co jest grane ale luz nie mam pytan bywa ^^ moze za duzo pigul nalykalam rano jeden sie na mnie rzuca gruzie mnie i mi jakies badyle wyroslyyyyyy sweatdrop ladne majteczki... biggrin dziekuje :* czuje sie doceniona ^^ brazylijskie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:54 am
Lethiel eek eek eek heart blue box *ociera lezki* smile whee kochana gaia !! 4laugh otwierać ?? O.o sprzedaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:54 am
Lethiel eek eek eek heart blue box *ociera lezki* smile whee kochana gaia !! 4laugh otwierać ?? O.o eh szczescar ty wiecznie cos lapiesz ^^ ja juz daaaaawno nic nie dostalam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:55 am
Gosiak Ozzwald Gosiak opcy hejka! jakies czolki wyrastaja ci z plecuff 3nodding nuuu bo wchdoze dzis na gaie luzik nagle patrze jakeis obrzydliwe robale i niektorzy skrzydla maja i tak mysle co jest grane ale luz nie mam pytan bywa ^^ moze za duzo pigul nalykalam rano jeden sie na mnie rzuca gruzie mnie i mi jakies badyle wyroslyyyyyy sweatdrop ladne majteczki... biggrin dziekuje :* czuje sie doceniona ^^ brazylijskie heart *przytula* rajstopki tez niczego sobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|