|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:38 am
cholercia zgaspilem sie...jak ja tego nienawidze chyab sobie daruje na dzisiaj chwilow nie amm czasu i zbytnio sil zeby ganiac za wszyskimi poistami wybaczcie...
Lethi nie daj sie wierzeze wybrniesz z tego dola i bedzie lepiej...reszcie osob pograzonych we wlasnych zmaganiach z nie poddawali ... trxzymcie sie wszyscy...
tak Kage ty tez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:39 am
Jade do Łodxi @!#^@Q%*^&%&I(^& GRTERHRSTM
jak Ozz mi kase przysle... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
przeprasham XD ... jush nie bede..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Miho_14 ej ludzie (i mutanty) ide na rzez. trzymajcie kciuki. hm.. gdzie ? wez sobie przeczyaj na poprzedniej stronie o tym jak mnie matka chce unicestwic kupujac mi spodnice............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:40 am
//Now Playing: Tworzywo sztuczne [Wielki Ciezki Slon #03] tysiac piecset sto gwiazd [5:19]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:41 am
Miho_14 Ozzwald Miho_14 ej ludzie (i mutanty) ide na rzez. trzymajcie kciuki. hm.. gdzie ? wez sobie przeczyaj na poprzedniej stronie o tym jak mnie matka chce unicestwic kupujac mi spodnice............ a o to chodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk cholercia zgaspilem sie...jak ja tego nienawidze chyab sobie daruje na dzisiaj chwilow nie amm czasu i zbytnio sil zeby ganiac za wszyskimi poistami wybaczcie... Lethi nie daj sie wierzeze wybrniesz z tego dola i bedzie lepiej...reszcie osob pograzonych we wlasnych zmaganiach z nie poddawali ... trxzymcie sie wszyscy... tak Kage ty tezpapa *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy atakują !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[hihra sie i spierdziela razz ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:42 am
witka ninja Lethiel ]Goth bless[ Ojej, wcale nie.. to po prostu zly dzien *przytula* No juz, koniec czarnych mysli, bedzie dobrze 3nodding wink heart ech... nie rozumiecie.. sad sad sad rozumiemy Lethi... oj nie martw sie... niech zgadne, posprzeczaliscie sie z jakiegos gloopiego powodu, prawda? albo przez przypadek go zranilas? nie zalamuj sie bo tak jest zawsze o ile para sie kocha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
żegnaj wielki komandosie, do zobaczenia w weekend biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Ozzwald Miho_14 ej ludzie (i mutanty) ide na rzez. trzymajcie kciuki. hm.. gdzie ? wez sobie przeczyaj na poprzedniej stronie o tym jak mnie matka chce unicestwic kupujac mi spodnice............ spodnice sa seksi.......... xd @Julka: Zebys wiedziala ze atakuja!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:43 am
argh.. to wszystko jakies moje gloopie problemy sad .. nie powinnam was zadreczać stressed ... tylko wam sie hoomor popsooje sad ... przeprasham .. dżizys jestem gorsza nish kitty O_o .. .. zapomnijcie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:44 am
Lethiel argh.. to wszystko jakies moje gloopie problemy sad .. nie powinnam was zadreczać stressed ... tylko wam sie hoomor popsooje sad ... przeprasham .. dżizys jestem gorsza nish kitty O_o .. .. zapomnijcie sweatdrop jeszcze ci troche do jej poziomu brakuje......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|