|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:30 am
Leth nie smutaj bo przyjade do ciebie i ci dupe okopie blaugh xd za marudzenie na tak fajna dziewczyne...
a tak pozatym to lece pa koteki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ]Goth bless[ Lethiel ]Goth bless[ *wylania sie z piekelnych odchlani* Witam wszystkich *spoglada na Lethiel* Co sie stalo, Koteczku? crying ... mam dosyć.. nic nie rozumiem.. nie nadaje sie do zadnego związq ;( .. prze ze mnie tylko inni cierpią.. ;( ;( ;(Oj... to nieprawda, jestes przeciez usmiechem calej gildii, nie mozesz sie tak poddawac... jezeli ktos Ci tak powiedzial, to nie ma racji, skubaniec jeden, nie mozesz tak mowic, ani myslec NIE POZWALAM scream domokun heart nikt mi nic takiego nie moowil !! crying crying crying ale ja widze cio sie dzieje crying crying crying crying crying .. prze ze mnie tylko same klopoty dookola sad crying sad crying Ojej, wcale nie.. to po prostu zly dzien *przytula* No juz, koniec czarnych mysli, bedzie dobrze 3nodding wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nikt mi nic takiego nie moowil !! crying crying crying ale ja widze cio sie dzieje crying crying crying crying crying .. prze ze mnie tylko same klopoty dookola sad crying sad crying chyba masz goraczke..... ...nieee... moja mama chce mi jakies ciuchy wtrynic podstepem i mysli ze ja o tym nie wiem..... crying ona chce mi wtrynic jakias spoodnice z marynarka na komunie mojego kuzynaaaa crying crying crying crying nie cierpie spoodniczek i nie cierpie siebie. i nie mam zamiaru sie pokazywac w zadnych kieckach ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:31 am
Lethiel opcy Lethiel nikt mi nic takiego nie moowil !! crying crying crying ale ja widze cio sie dzieje crying crying crying crying crying .. prze ze mnie tylko same klopoty dookola sad crying sad crying paranoia mode = ON przeprasham.. jush sobie ide crying NIE! MASZ TU ZOSTAĆ! CZYTAŁAS MOJEGO POSTA?! CZYTAŁAŚ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:31 am
Ozzwald Baliaur Lethiel nikt mi nic takiego nie moowil !! crying crying crying ale ja widze cio sie dzieje crying crying crying crying crying .. prze ze mnie tylko same klopoty dookola sad crying sad crying Lethus proshe cie bahdzo.. przestan bo krzanish kompletne bzdury... bo takie rzeczy sie mowi jak sie lapie dola... to normalka... stare jakbym nie wiedziala gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:32 am
Lethiel opcy Lethiel nikt mi nic takiego nie moowil !! crying crying crying ale ja widze cio sie dzieje crying crying crying crying crying .. prze ze mnie tylko same klopoty dookola sad crying sad crying paranoia mode = ON przeprasham.. jush sobie ide crying no nie przesadzaj............. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:32 am
]Goth bless[ Ojej, wcale nie.. to po prostu zly dzien *przytula* No juz, koniec czarnych mysli, bedzie dobrze 3nodding wink heart ech... nie rozumiecie.. sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:33 am
opcy Julka przyszlam sie tylko pozegnac... zniknelam tak bez wiesci... taaa... nara....... [rzut truskawa w lep] Ozz, stalo sie i bedzie ciezko... nie zapomnij o liscie jutro PLEASE !! bo bedzie klapa wtedy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ]Goth bless[ Ojej, wcale nie.. to po prostu zly dzien *przytula* No juz, koniec czarnych mysli, bedzie dobrze 3nodding wink heart ech... nie rozumiecie.. sad sad sad lethi... wszyscy cie tak kochaja i w ogole ze nawet nie zauwazyli jaki ja mam POWAZNY problem. *glasu glasu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel opcy Lethiel nikt mi nic takiego nie moowil !! crying crying crying ale ja widze cio sie dzieje crying crying crying crying crying .. prze ze mnie tylko same klopoty dookola sad crying sad crying paranoia mode = ON przeprasham.. jush sobie ide crying no nie przesadzaj............. gonk przeprasham sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:34 am
Lethiel opcy Lethiel opcy Lethiel nikt mi nic takiego nie moowil !! crying crying crying ale ja widze cio sie dzieje crying crying crying crying crying .. prze ze mnie tylko same klopoty dookola sad crying sad crying paranoia mode = ON przeprasham.. jush sobie ide crying no nie przesadzaj............. gonk przeprasham sad i nie przepraszaj......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:35 am
ej ludzie (i mutanty) ide na rzez. trzymajcie kciuki. no niee... znowu jestem przezroczysta crying i kompletny brak meskiego ramienia obok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:38 am
Miho_14 Lethiel ]Goth bless[ Ojej, wcale nie.. to po prostu zly dzien *przytula* No juz, koniec czarnych mysli, bedzie dobrze 3nodding wink heart ech... nie rozumiecie.. sad sad sad lethi... wszyscy cie tak kochaja i w ogole ze nawet nie zauwazyli jaki ja mam POWAZNY problem. *glasu glasu* *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 ej ludzie (i mutanty) ide na rzez. trzymajcie kciuki. hm.. gdzie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 ej ludzie (i mutanty) ide na rzez. trzymajcie kciuki. no niee... znowu jestem przezroczysta crying i kompletny brak meskiego ramienia obok...narazicho............ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|