|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:24 am
Lethiel ]Goth bless[ *wylania sie z piekelnych odchlani* Witam wszystkich *spoglada na Lethiel* Co sie stalo, Koteczku? crying ... mam dosyć.. nic nie rozumiem.. nie nadaje sie do zadnego związq ;( .. prze ze mnie tylko inni cierpią.. ;( ;( ;(Oj... to nieprawda, jestes przeciez usmiechem calej gildii, nie mozesz sie tak poddawac... jezeli ktos Ci tak powiedzial, to nie ma racji, skubaniec jeden, nie mozesz tak mowic, ani myslec NIE POZWALAM scream domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:25 am
Ozzwald [ Kaku ] Ozzwald co tak sie kryjesz..?  hm..a kogo powinienem kryc? mnie i opcego zostaw... wybieraj wsrod kobiet... Lethiel jak znajdziesz tego wlasciwego to wszystko bedzie Gyt... mnie kryc nie 3ba blaugh sama sie ukryje ninja *zmienia sie w duszka tak ze widac same sksydelka i lata po gildi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy Lethiel ~~lena-undesaid~~ Z leti coś sie dzieje... Cos niedobrego... *pzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytul leti* lena.. przestan proshu.. sad ... *przytul* crying zaczynam sie niepokoic......... zobacz sobie >>TO<< 3nodding nie wyswietla mi sie crying crying crying dziwne..... powinno dzialac....... w kazdym razie mozesz mnie walnac jesli ci to pomoze......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald [ Kaku ] Ozzwald co tak sie kryjesz..?  hm..a kogo powinienem kryc? mnie i opcego zostaw... wybieraj wsrod kobiet... Lethiel jak znajdziesz tego wlasciwego to wszystko bedzie Gyt... ale on jest wlasciwy ;( jestesmy razem i nic sie nie zapowiada zeby sie to skonczyc mialo .. to ja jestem jakaś.. argh.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] [ Kaku ] Ozzwald co tak sie kryjesz..?  hm..a kogo powinienem kryc? przepraszam, jestem niepowazny. no i co z tego... ja zdaje egzamin dojrzalosci, a z dojrzaloscia to ja nie mam nic wspolnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:26 am
]Goth bless[ Lethiel ]Goth bless[ *wylania sie z piekelnych odchlani* Witam wszystkich *spoglada na Lethiel* Co sie stalo, Koteczku? crying ... mam dosyć.. nic nie rozumiem.. nie nadaje sie do zadnego związq ;( .. prze ze mnie tylko inni cierpią.. ;( ;( ;(Oj... to nieprawda, jestes przeciez usmiechem calej gildii, nie mozesz sie tak poddawac... jezeli ktos Ci tak powiedzial, to nie ma racji, skubaniec jeden, nie mozesz tak mowic, ani myslec NIE POZWALAM scream domokun heart nikt mi nic takiego nie moowil !! crying crying crying ale ja widze cio sie dzieje crying crying crying crying crying .. prze ze mnie tylko same klopoty dookola sad crying sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:27 am
przyszlam sie tylko pozegnac...
zniknelam tak bez wiesci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Lethiel ]Goth bless[ *wylania sie z piekelnych odchlani* Witam wszystkich *spoglada na Lethiel* Co sie stalo, Koteczku? crying ... mam dosyć.. nic nie rozumiem.. nie nadaje sie do zadnego związq ;( .. prze ze mnie tylko inni cierpią.. ;( ;( ;(Oj... to nieprawda, jestes przeciez usmiechem calej gildii, nie mozesz sie tak poddawac... jezeli ktos Ci tak powiedzial, to nie ma racji, skubaniec jeden, nie mozesz tak mowic, ani myslec NIE POZWALAM scream domokun heart *patrzy na Leti* *przyyyytul* *zaczyna płakać* Tylko nie płacz... Prosze nie płacz... Trzeba biec i nie padać na kolana, jak ktoś kiedys powiedział.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leth nie martw sie.... slonce jeszcze nie zachodzi *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nikt mi nic takiego nie moowil !! crying crying crying ale ja widze cio sie dzieje crying crying crying crying crying .. prze ze mnie tylko same klopoty dookola sad crying sad crying paranoia mode = ON
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:28 am
Julka przyszlam sie tylko pozegnac... zniknelam tak bez wiesci... juz sie martwilem ze cos sie stalo.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:28 am
Julka przyszlam sie tylko pozegnac... zniknelam tak bez wiesci... taaa... nara.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:29 am
Lethiel nikt mi nic takiego nie moowil !! crying crying crying ale ja widze cio sie dzieje crying crying crying crying crying .. prze ze mnie tylko same klopoty dookola sad crying sad crying Lethus proshe cie bahdzo.. przestan bo krzanish kompletne bzdury...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:29 am
opcy Lethiel nikt mi nic takiego nie moowil !! crying crying crying ale ja widze cio sie dzieje crying crying crying crying crying .. prze ze mnie tylko same klopoty dookola sad crying sad crying paranoia mode = ON przeprasham.. jush sobie ide crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:30 am
Baliaur Lethiel nikt mi nic takiego nie moowil !! crying crying crying ale ja widze cio sie dzieje crying crying crying crying crying .. prze ze mnie tylko same klopoty dookola sad crying sad crying Lethus proshe cie bahdzo.. przestan bo krzanish kompletne bzdury... bo takie rzeczy sie mowi jak sie lapie dola... to normalka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|