|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:17 am
Lethiel nie chce zadnej czekolady crying *proobooje sie powiesić na kwiatq na glowie opcego* crying nie da rady....... gonk za krotki ten kwiatek......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:18 am
]Goth bless[ *wylania sie z piekelnych odchlani* Witam wszystkich *spoglada na Lethiel* Co sie stalo, Koteczku? heyka.... *wywiesza tabliczke: kto psygarnie motylka z polamanymi sksydelkami??*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:19 am
opcy Lethiel ~~lena-undesaid~~ Z leti coś sie dzieje... Cos niedobrego... *pzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytul leti* lena.. przestan proshu.. sad ... *przytul* crying zaczynam sie niepokoic......... zobacz sobie >>TO<< 3nodding ejjjj.... gdzies to widzialam,...... aaa u kumpla w gazetce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:20 am
]Goth bless[ *wylania sie z piekelnych odchlani* Witam wszystkich *spoglada na Lethiel* Co sie stalo, Koteczku? crying ... mam dosyć.. nic nie rozumiem.. nie nadaje sie do zadnego związq ;( .. prze ze mnie tylko inni cierpią.. ;( ;( ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:21 am
opcy Lethiel nie chce zadnej czekolady crying *proobooje sie powiesić na kwiatq na glowie opcego* crying nie da rady....... gonk za krotki ten kwiatek...... gloopi kwiatek gonk crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ]Goth bless[ *wylania sie z piekelnych odchlani* Witam wszystkich *spoglada na Lethiel* Co sie stalo, Koteczku? crying ... mam dosyć.. nic nie rozumiem.. nie nadaje sie do zadnego związq ;( .. prze ze mnie tylko inni cierpią.. ;( ;( ;( sad nie martw sie... bedzie dobrze... kiedys napewno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:22 am
Ozzwald co tak sie kryjesz..?  hm..a kogo powinienem kryc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:23 am
*podspiewuje sobie......* Quote: nie jest dobrze........ ale nic to...... radio maryja uratuje polski hip-hop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:24 am
[ Kaku ] Ozzwald co tak sie kryjesz..?  hm..a kogo powinienem kryc? mnie i opcego zostaw... wybieraj wsrod kobiet... Lethiel jak znajdziesz tego wlasciwego to wszystko bedzie Gyt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel ~~lena-undesaid~~ Z leti coś sie dzieje... Cos niedobrego... *pzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytul leti* lena.. przestan proshu.. sad ... *przytul* crying zaczynam sie niepokoic......... zobacz sobie >>TO<< 3nodding nie wyswietla mi sie crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Ozzwald co tak sie kryjesz..?  hm..a kogo powinienem kryc? przepraszam, jestem niepowazny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ *wylania sie z piekelnych odchlani* Witam wszystkich *spoglada na Lethiel* Co sie stalo, Koteczku? hej hej Kaku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|