|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:11 am
[Moje ciało rozpadło się, wraz z nadziją...]
być moze kiedys powroce, gdy bede komus potrzebna...
cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:11 am
Ozzwald URL=http://info.wsisiz.edu.pl/~plisows0/ja/bols.jpg]jestes lekiem na cale zlo heart shloooodkie xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:12 am
Ozzwald Baliaur Ozzwald Baliaur Ozzwald to byl pierwszy raz jak spalem na podlodze przytulony do butelki... ...nie ma to jak usypiac przy ukochanej xd blaugh jak byla pelna byla dla mnie lekiem na cale zlo... blaugh a pozniej towarzyszka snu... *rozmarzyla sie* jestes lekiem na cale zloTaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... teraz to i ja sie rozmarzyłam... [Wodzu i Chris, Wodzu i Chris...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:12 am
Z leti coś sie dzieje... Cos niedobrego... *pzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytul leti*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:13 am
Julka Ozzwald Baliaur Ozzwald Baliaur Ozzwald to byl pierwszy raz jak spalem na podlodze przytulony do butelki... ...nie ma to jak usypiac przy ukochanej xd blaugh jak byla pelna byla dla mnie lekiem na cale zlo... blaugh a pozniej towarzyszka snu... *rozmarzyla sie* jestes lekiem na cale zloTaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... teraz to i ja sie rozmarzyłam... [Wodzu i Chris, Wodzu i Chris...] a ja gdzie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:14 am
Lethiel opcy Julka [podchodzi i patrzy] znajdzie sie dla mnie miejsce ?? nie wiem spytaj sie Lethi..... crying crying crying nie wiem.. co za rooshnica sad *przesoowa sie troshq robiąc miejsce obok* sad ejjjjj.... lethi..... sad chcesz czekolade?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:14 am
~~lena-undesaid~~ Z leti coś sie dzieje... Cos niedobrego... *pzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytul leti* lena.. przestan proshu.. sad ... *przytul* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:15 am
Julka [Moje ciało rozpadło się, wraz z nadziją...] być moze kiedys powroce, gdy bede komus potrzebna... cry a czemu uwazasz ze nie jestes...i nie smutaj mitu bo znikniesz calkowicie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:16 am
Miho_14 Lethiel opcy Julka [podchodzi i patrzy] znajdzie sie dla mnie miejsce ?? nie wiem spytaj sie Lethi..... crying crying crying nie wiem.. co za rooshnica sad *przesoowa sie troshq robiąc miejsce obok* sad ejjjjj.... lethi..... sad chcesz czekolade? nie chce zadnej czekolady crying *proobooje sie powiesić na kwiatq na glowie opcego* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Z leti coś sie dzieje... Cos niedobrego... *pzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytul leti* lena.. przestan proshu.. sad ... *przytul* crying zaczynam sie niepokoic......... zobacz sobie >>TO<< 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka [Moje ciało rozpadło się, wraz z nadziją...] być moze kiedys powroce, gdy bede komus potrzebna... cry eee mi jestes potrzebna..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wylania sie z piekelnych odchlani* Witam wszystkich *spoglada na Lethiel* Co sie stalo, Koteczku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Z leti coś sie dzieje... Cos niedobrego... *pzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytul leti* lena.. przestan proshu.. sad ... *przytul* crying nie wiem co, i chyba nie chce wiedziec. Ale przytulic cie chyba moge?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:17 am
Lethiel nie chce zadnej czekolady crying *proobooje sie powiesić na kwiatq na glowie opcego* crying faken. a dowiemy sie o co chodzi????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|