|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:05 am
Ozzwald Baliaur Ozzwald to byl pierwszy raz jak spalem na podlodze przytulony do butelki... ...nie ma to jak usypiac przy ukochanej xd blaugh jak byla pelna byla dla mnie lekiem na cale zlo... blaugh a pozniej towarzyszka snu... *rozmarzyla sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *schyla sie ulatwiajac wejscie na glowe....* xd No patrzcie jaki nasz Opcy zrobil sie przy Leti pzrewidujący... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy *schyla sie ulatwiajac wejscie na glowe....* crying sad *wspina sie na glowe* crying crying crying *chowa mu sie w grzywce* [podchodzi i patrzy] znajdzie sie dla mnie miejsce ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk quote]*pshytuuuul wielki* sad dziekoje Vykkoś sad *odwzajemnia przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:06 am
ejj ja tyz kce... komu wlezc na glowe lub na barana?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:07 am
[jej ciało zaczyna sie rozpadac i zamieniac w ducha...]
Ejjjj.... co sie dzieje, nie moge tego kontrolowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:07 am
Julka [podchodzi i patrzy] znajdzie sie dla mnie miejsce ?? nie wiem spytaj sie Lethi.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:08 am
Julka [jej ciało zaczyna sie rozpadac i zamieniac w ducha...] Ejjjj.... co sie dzieje, nie moge tego kontrolowac... jednoczysz sie z moca xp whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Julka [podchodzi i patrzy] znajdzie sie dla mnie miejsce ?? nie wiem spytaj sie Lethi..... crying crying crying nie wiem.. co za rooshnica sad *przesoowa sie troshq robiąc miejsce obok* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[zaczyna powoli znikac]
Boshe... przeciez to nie mozliwe !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:09 am
Julka Miho_14 Vykk kobiety xd xd xd haba haba*kehu kehu* xd mutanty....-- Tak Miho Faceci to mutanty !! Sikają na biało !! nie przygladalam sie. ale mi chodzilo o mutanty, nie o facetow. o mutanty, bez wzgledu na plec, bo jednak co jak co ale nie ma to jak meskie ramie, no nie? mowie jakbym cos o tym wiedzialaXP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur ejj ja tyz kce... komu wlezc na glowe lub na barana?? blaugh hmm sama sobie wlezc na glowe raczej rady nie dam.. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy Julka [podchodzi i patrzy] znajdzie sie dla mnie miejsce ?? nie wiem spytaj sie Lethi..... crying crying crying nie wiem.. co za rooshnica sad *przesoowa sie troshq robiąc miejsce obok* sad usadawia sie wygodnie, gdyz jest duchem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:11 am
Baliaur Ozzwald Baliaur Ozzwald to byl pierwszy raz jak spalem na podlodze przytulony do butelki... ...nie ma to jak usypiac przy ukochanej xd blaugh jak byla pelna byla dla mnie lekiem na cale zlo... blaugh a pozniej towarzyszka snu... *rozmarzyla sie* jestes lekiem na cale zlo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|