|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:00 am
xd a co cie skłoniło do takiego napisu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:01 am
Baliaur Ozzwald Baliaur Julka eeeee.... tam... tylko Bali z Rati jak dopijaja flaszki.... no co?? ja z bolsem wygladam lepiej niz nie ktoora tleniona blondi blaugh gdybym mial photoshopa to bym zmniejszyl foto i ci pokazal kto najlepiej wyglada z bolsem pozniej ci pokarze.. ja bee wroci i mi fotke obrobi.. a buu to nie bede miss bolsa sad to byl pierwszy raz jak spalem na podlodze przytulony do butelki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk kobiety xd xd xd haba haba*kehu kehu* xd [wyrywa Ozzowi z ręki drewniany PATYCZEK i zaczyna ganiać za Vykk-iem] Ty cholero poczekaj az przyjade do Łodzi !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk kobiety xd xd xd haba haba*kehu kehu* xd mutanty....--
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:02 am
Ozzwald to byl pierwszy raz jak spalem na podlodze przytulony do butelki... ...nie ma to jak usypiac przy ukochanej xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Vykk kobiety xd xd xd haba haba*kehu kehu* xd mutanty....-- Tak Miho Faceci to mutanty !! Sikają na biało !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Vykk kobiety xd xd xd haba haba*kehu kehu* xd [wyrywa Ozzowi z ręki drewniany PATYCZEK i zaczyna ganiać za Vykk-iem] Ty cholero poczekaj az przyjade do Łodzi !! blaugh ...wiesh psheciesh ze nie moge sie doczekac xd ...a pozatym co ja znowu zrobilem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:03 am
Baliaur Ozzwald to byl pierwszy raz jak spalem na podlodze przytulony do butelki... ...nie ma to jak usypiac przy ukochanej xd blaugh jak byla pelna byla dla mnie lekiem na cale zlo... blaugh a pozniej towarzyszka snu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:03 am
*schyla sie ulatwiajac wejscie na glowe....*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 11:04 am
Ozzwald to byl pierwszy raz jak spalem na podlodze przytulony do butelki... to musialo byc sloooooodkie whee heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Miho_14 Vykk kobiety xd xd xd haba haba*kehu kehu* xd mutanty....-- Tak Miho Faceci to mutanty !! Sikają na biało !! i oba osrodki odpowiadajace za myslenie nie funkcjonuja wiekszosci prawidlowo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jejkujej...
[ucieka przed facetami i hihra sie z kazdego napotkanego biggrin ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *schyla sie ulatwiajac wejscie na glowe....* crying sad *wspina sie na glowe* crying crying crying *chowa mu sie w grzywce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|