|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:54 am
Vykk Baliaur Julka Vykk eme??co tu sie wyprawia...obcy nie wrzucaj na nia w jezyku ktorego nie znam razz [chowa sie za Vykka] Tu sie nie wiem co dzieje... istny młynek kawowy... dorzucic mielona wolowine dorzucic mielana wieprzwine dusic to dusic to wszystko z winem proste genialne... ja poprosze o wiecej fotek ze spotkania gaiowego przy okazji xd whee blaugh nie da rady teraz... w caffee siedzimy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:55 am
Ozzwald Baliaur Vykk ja poprosze o wiecej fotek ze spotkania gaiowego przy okazji xd whee blaugh marzyciel za ogladanie sie placi xp xp a sa jakies XXX? chcialbys blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Baliaur Vykk ja poprosze o wiecej fotek ze spotkania gaiowego przy okazji xd whee blaugh marzyciel za ogladanie sie placi xp xp a sa jakies XXX? eeeee.... tam... tylko Bali z Rati jak dopijaja flaszki....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozzwald Baliaur Vykk ja poprosze o wiecej fotek ze spotkania gaiowego przy okazji xd whee blaugh marzyciel za ogladanie sie placi xp xp a sa jakies XXX? chcialbys blaugh no chcial bym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:56 am
Julka Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Eme... Tja... Czy ktos mnie widzi? stare nie bardzo... nie mam tak durzych oczu jak wilk... [patrzy smutno na podarte spodnie Ozza] Vykk, nie pusc mnie... [siedzi mu na głowie] to sie trzyma mocno razz *wskakuje na sowj fotelik na suficie*tylko ostrzegam ja chce miec jeszcze wlosy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka eeeee.... tam... tylko Bali z Rati jak dopijaja flaszki.... no co?? ja z bolsem wygladam lepiej niz nie ktoora tleniona blondi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:57 am
Ozzwald Baliaur Ozzwald Baliaur Vykk ja poprosze o wiecej fotek ze spotkania gaiowego przy okazji xd whee blaugh marzyciel za ogladanie sie placi xp xp a sa jakies XXX? chcialbys blaugh no chcial bym... stare neutral evil twisted cry mad xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:57 am
Baliaur Ozzwald Baliaur Vykk ja poprosze o wiecej fotek ze spotkania gaiowego przy okazji xd whee blaugh marzyciel za ogladanie sie placi xp xp a sa jakies XXX? chcialbys blaugh no s umie to bym nienarzekal tak do konca...aczkolwiek nie pogardzilbym xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:58 am
Vykk Baliaur Ozzwald Baliaur Vykk ja poprosze o wiecej fotek ze spotkania gaiowego przy okazji xd whee blaugh marzyciel za ogladanie sie placi xp xp a sa jakies XXX? chcialbys blaugh no s umie to bym nienarzekal tak do konca...aczkolwiek nie pogardzilbym xd xp whee wiesz kotku... ja po wycieczce na przedmiesciac szczecina w miniowce.. ma dosyc facetow sweatdrop xp stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Julka eeeee.... tam... tylko Bali z Rati jak dopijaja flaszki.... no co?? ja z bolsem wygladam lepiej niz nie ktoora tleniona blondi blaugh gdybym mial photoshopa to bym zmniejszyl foto i ci pokazal kto najlepiej wyglada z bolsem pozniej ci pokarze.. ja bee wroci i mi fotke obrobi..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kobiety xd xd xd haba haba*kehu kehu* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Baliaur Julka eeeee.... tam... tylko Bali z Rati jak dopijaja flaszki.... no co?? ja z bolsem wygladam lepiej niz nie ktoora tleniona blondi blaugh gdybym mial photoshopa to bym zmniejszyl foto i ci pokazal kto najlepiej wyglada z bolsem pozniej ci pokarze.. ja bee wroci i mi fotke obrobi.. a buu to nie bede miss bolsa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|