|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:48 am
opcy Julka opcy Julka wcale nie jestem zazdrosna... gdzie sa moi KOMANDOSI ?? w lesie........ Ty to chyba tam truskawek szukasz co ? [spierdziela za Ozza i hihra sie strasznie] twisted ZI DINGIR NINNI DUGGAANI DINGIR A NNUNNA IA AN SAGGNNUUNGA GATHA GAN ENE KANPA ! twisted Ze co?? strasznie seplenish w tych lachach na sobie... moze bys sie rozebral surprised wink biggrin biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Baliaur s**t kto mi zajebal ramiaczko ad stanika?? gonk gonk *chowa nozyce za plecy* ejj.. opcus co ty tam mash?? i skad to mash ?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eme??co tu sie wyprawia...obcy nie wrzucaj na nia w jezyku ktorego nie znam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eme... Tja... Czy ktos mnie widzi? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ozzwald Baliaur s**t kto mi zajebal ramiaczko ad stanika?? gonk gonk *zaczyna rozgladac sie po suficie* ej nie mowie nic o spoodnicach wlatujacych na drzwi od przymierzalni w h&m gonk gonk taaaaaaaa, ani o gołym tyłku Bali... naoglądałam sie dość...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:51 am
Julka Baliaur Ozzwald Baliaur s**t kto mi zajebal ramiaczko ad stanika?? gonk gonk *zaczyna rozgladac sie po suficie* ej nie mowie nic o spoodnicach wlatujacych na drzwi od przymierzalni w h&m gonk gonk taaaaaaaa, ani o gołym tyłku Bali... naoglądałam sie dość... ej wcale nie takim golym.... mialam na sobie czarne boxerki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:52 am
Vykk eme??co tu sie wyprawia...obcy nie wrzucaj na nia w jezyku ktorego nie znam razz [chowa sie za Vykka] Tu sie nie wiem co dzieje... istny młynek kawowy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:52 am
~~lena-undesaid~~ Eme... Tja... Czy ktos mnie widzi? stare nie bardzo... nie mam tak durzych oczu jak wilk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:53 am
Julka Vykk eme??co tu sie wyprawia...obcy nie wrzucaj na nia w jezyku ktorego nie znam razz [chowa sie za Vykka] Tu sie nie wiem co dzieje... istny młynek kawowy... dorzucic mielona wolowine dorzucic mielana wieprzwine dusic to dusic to wszystko z winem proste genialne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Eme... Tja... Czy ktos mnie widzi? stare nie bardzo... nie mam tak durzych oczu jak wilk... [patrzy smutno na podarte spodnie Ozza] Vykk, nie pusc mnie... [siedzi mu na głowie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Julka Vykk eme??co tu sie wyprawia...obcy nie wrzucaj na nia w jezyku ktorego nie znam razz [chowa sie za Vykka] Tu sie nie wiem co dzieje... istny młynek kawowy... dorzucic mielona wolowine dorzucic mielana wieprzwine dusic to dusic to wszystko z winem proste genialne... ja poprosze o wiecej fotek ze spotkania gaiowego przy okazji xd whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:54 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Eme... Tja... Czy ktos mnie widzi? stare nie bardzo... nie mam tak durzych oczu jak wilk... *gleba* Wystarczy jak jestes spostrzegawczy.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk ja poprosze o wiecej fotek ze spotkania gaiowego przy okazji xd whee blaugh marzyciel za ogladanie sie placi xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Vykk ja poprosze o wiecej fotek ze spotkania gaiowego przy okazji xd whee blaugh marzyciel za ogladanie sie placi xp xp a sa jakies XXX?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|