|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:44 am
Miho_14 opcy Julka wcale nie jestem zazdrosna... gdzie sa moi KOMANDOSI ?? w lesie........ =bez podtextow= nie wiem o co ....Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu..Ci chodzi ..R´lyeh wgah´nagl fhtang...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka opcy Julka wcale nie jestem zazdrosna... gdzie sa moi KOMANDOSI ?? w lesie........ Ty to chyba tam truskawek szukasz co ? [spierdziela za Ozza i hihra sie strasznie] ejj.. *przytrzymuje ja za reke* postaw sie a zastaw sie blaugh postaw sie truskawom domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Miho_14 opcy Julka wcale nie jestem zazdrosna... gdzie sa moi KOMANDOSI ?? w lesie........ =bez podtextow= nie wiem o co ....Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu..Ci chodzi ..R´lyeh wgah´nagl fhtang...mysli ze chcial bys ja wyprowadzic do lasu.. badz w krzaki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Julka opcy Julka wcale nie jestem zazdrosna... gdzie sa moi KOMANDOSI ?? w lesie........ Ty to chyba tam truskawek szukasz co ? [spierdziela za Ozza i hihra sie strasznie] ejj.. *przytrzymuje ja za reke* postaw sie a zastaw sie blaugh postaw sie truskawom domokun domokun jak sie wypniesz to cie zapne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
s**t
kto mi zajebal ramiaczko ad stanika?? gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:46 am
Julka opcy Julka wcale nie jestem zazdrosna... gdzie sa moi KOMANDOSI ?? w lesie........ Ty to chyba tam truskawek szukasz co ? [spierdziela za Ozza i hihra sie strasznie] twisted ZI DINGIR NINNI DUGGAANI DINGIR A NNUNNA IA AN SAGGNNUUNGA GATHA GAN ENE KANPA ! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wroocilam sad ... *siada sobie cichootko w kąciq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald jak sie wypniesz to cie zapne... dziekuje postoje gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur s**t kto mi zajebal ramiaczko ad stanika?? gonk gonk *zaczyna rozgladac sie po suficie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[przestaje sie hihrac i odsuwa sie od Ozza...]
Vykk!! Ratuj biedna zasmarkana Julke !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:47 am
Ozzwald mysli ze chcial bys ja wyprowadzic do lasu.. badz w krzaki... uhhh... neeee mysle ze komandosi moga robic cos ciekawego w lesie. np.........no wlasnie truskawki zbierac (choc w lesie truskawek to nie widzialam. jagody, poziomki owszem ale truskawek nie....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:47 am
Baliaur s**t kto mi zajebal ramiaczko ad stanika?? gonk gonk *chowa nozyce za plecy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:48 am
Ozzwald Baliaur s**t kto mi zajebal ramiaczko ad stanika?? gonk gonk *zaczyna rozgladac sie po suficie* Bali, mi zaimali seksowne gatki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:48 am
Ozzwald Baliaur s**t kto mi zajebal ramiaczko ad stanika?? gonk gonk *zaczyna rozgladac sie po suficie* ej nie mowie nic o spoodnicach wlatujacych na drzwi od przymierzalni w h&m gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|