|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:36 am
Ozzwald nie ma boga..  hubabuba? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:36 am
Julka Ozz !! to sprezentujcie mi z opcym [i jego truskawą] seksowną bielizne biggrin pomyslimy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:37 am
Ozzwald Lethiel Miho_14 Lethiel .... gonk .... *umiera z nodoow na poduchach* *skok na poduchy kolo letji. gapi sie w sufit i mysli glosno* nigdy nie uzbiersam na te dupne skrzydelka....... *obraca sie w jej strone* ktoore skrzydelka ?? *wczolguje sie miedzy Lethiel a Miho* ejj... za ladnie pachniesz xp *wach. odoowa sie troszke* nie kus xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:38 am
Ozzwald Julka Ozz !! to sprezentujcie mi z opcym [i jego truskawą] seksowną bielizne biggrin pomyslimy... sie zobaczy........ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:38 am
wcale nie jestem zazdrosna...
gdzie sa moi KOMANDOSI ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:39 am
opcy Ozzwald Julka Ozz !! to sprezentujcie mi z opcym [i jego truskawą] seksowną bielizne biggrin pomyslimy... sie zobaczy........ wink redface bede zazdrosna redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:40 am
Julka wcale nie jestem zazdrosna... gdzie sa moi KOMANDOSI ?? komandosi wszyscy zostali wylapani zostali tylko partyzanci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka wcale nie jestem zazdrosna... gdzie sa moi KOMANDOSI ?? w lesie........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:41 am
Baliaur opcy Ozzwald Julka Ozz !! to sprezentujcie mi z opcym [i jego truskawą] seksowną bielizne biggrin pomyslimy... sie zobaczy........ wink redface bede zazdrosna redface Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jasne... zajmij sie lepiej swoimi problemamiz panem C :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:42 am
Baliaur opcy Ozzwald Julka Ozz !! to sprezentujcie mi z opcym [i jego truskawą] seksowną bielizne biggrin pomyslimy... sie zobaczy........ wink redface bede zazdrosna redface o co ??? o majty?!?!!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:42 am
opcy Julka wcale nie jestem zazdrosna... gdzie sa moi KOMANDOSI ?? w lesie........ =bez podtextow=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:43 am
ok, znowu sie zagaiłam... stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Baliaur opcy Ozzwald Julka Ozz !! to sprezentujcie mi z opcym [i jego truskawą] seksowną bielizne biggrin pomyslimy... sie zobaczy........ wink redface bede zazdrosna redface o co ??? o majty?!?!!? a o co ... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Julka wcale nie jestem zazdrosna... gdzie sa moi KOMANDOSI ?? w lesie........ Ty to chyba tam truskawek szukasz co ? [spierdziela za Ozza i hihra sie strasznie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|