|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:27 am
Miho_14 Lethiel .... gonk .... *umiera z nodoow na poduchach* *skok na poduchy kolo letji. gapi sie w sufit i mysli glosno* nigdy nie uzbiersam na te dupne skrzydelka....... jakas aluzja..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:28 am
Lethiel Ozzwald Lethiel .... gonk .... *umiera z nodoow na poduchach* to moze sie zabawimy.. ? *podnosi sie* *niuch niuch* mraaaaaaaa whee O.o .. odejdź !! xd *rzooca w niego poducha* *kladzie sie spowrotem* *rzuca w nia skislymi jagodami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:28 am
Miho_14 Lethiel .... gonk .... *umiera z nodoow na poduchach* *skok na poduchy kolo letji. gapi sie w sufit i mysli glosno* nigdy nie uzbiersam na te dupne skrzydelka....... *obraca sie w jej strone* ktoore skrzydelka ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:29 am
opcy Lethiel Ozzwald Lethiel .... gonk .... *umiera z nodoow na poduchach* to moze sie zabawimy.. ? *podnosi sie* *niuch niuch* mraaaaaaaa whee O.o .. odejdź !! xd *rzooca w niego poducha* *kladzie sie spowrotem* *rzuca w nia skislymi jagodami* O.o .... fuuuuuuuuuuj !!! xd xd xd *uchyla sie .. matrix*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:30 am
Lethiel Miho_14 Lethiel .... gonk .... *umiera z nodoow na poduchach* *skok na poduchy kolo letji. gapi sie w sufit i mysli glosno* nigdy nie uzbiersam na te dupne skrzydelka....... *obraca sie w jej strone* ktoore skrzydelka ?? *wczolguje sie miedzy Lethiel a Miho*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:30 am
Ozzwald Miho_14 Lethiel .... gonk .... *umiera z nodoow na poduchach* *skok na poduchy kolo letji. gapi sie w sufit i mysli glosno* nigdy nie uzbiersam na te dupne skrzydelka....... jakas aluzja..? ... jesli chcesz..... ale ja cie za bardzo wykorzystuje pienieznie. no dobra ostatnio przestalam xp poza tym teraz mi troche wiecej potrzeba....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:31 am
Miho_14 Ozzwald Miho_14 Lethiel .... gonk .... *umiera z nodoow na poduchach* *skok na poduchy kolo letji. gapi sie w sufit i mysli glosno* nigdy nie uzbiersam na te dupne skrzydelka....... jakas aluzja..? ... jesli chcesz..... ale ja cie za bardzo wykorzystuje pienieznie. no dobra ostatnio przestalam xp poza tym teraz mi troche wiecej potrzeba.... ile.. bo ja tu z opcym mamy mecenat i rozne rzeczy finansujemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:31 am
Lethiel Miho_14 Lethiel .... gonk .... *umiera z nodoow na poduchach* *skok na poduchy kolo letji. gapi sie w sufit i mysli glosno* nigdy nie uzbiersam na te dupne skrzydelka....... *obraca sie w jej strone* ktoore skrzydelka ?? motylowate xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:32 am
Ozzwald Lethiel Miho_14 Lethiel .... gonk .... *umiera z nodoow na poduchach* *skok na poduchy kolo letji. gapi sie w sufit i mysli glosno* nigdy nie uzbiersam na te dupne skrzydelka....... *obraca sie w jej strone* ktoore skrzydelka ?? *wczolguje sie miedzy Lethiel a Miho* *niuch* mraaaa heart whee witaj Ozz blaugh *przytuuul* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:33 am
Ozzwald Miho_14 Ozzwald Miho_14 Lethiel .... gonk .... *umiera z nodoow na poduchach* *skok na poduchy kolo letji. gapi sie w sufit i mysli glosno* nigdy nie uzbiersam na te dupne skrzydelka....... jakas aluzja..? ... jesli chcesz..... ale ja cie za bardzo wykorzystuje pienieznie. no dobra ostatnio przestalam xp poza tym teraz mi troche wiecej potrzeba.... ile.. bo ja tu z opcym mamy mecenat i rozne rzeczy finansujemy... hmm... ok 4000g xp (ale opcemu dzisiaj podpadlam, wsadzilam mu do czachy ksiazke xp o prawach zwierzat czy jakos tak xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:34 am
Ozz !!
to sprezentujcie mi z opcym [i jego truskawą] seksowną bielizne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:35 am
ugabuga! u mnie mecenat aktualnie upadl......... -> ostatnie pieniadze dzis oddalem i dopiero zbieram.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|