|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:57 am
Dobra , mykam.
Do zobaczenia wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:58 am
Tomir ~~lena-undesaid~~ OK, jeszcze 3 przynety mnizostałt... Ej, dajta mi jakaś propozycje co mam zaspiewac na eliminacjch do szkolnego idola.......... Proooosze System of a down "spiders" biggrin albo britnej spirs xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Dobra , mykam. Do zobaczenia wszystkim xd paaaaaaaa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ BeeWolf ~~lena-undesaid~~ OK, jeszcze 3 przynety mnizostałt... Ej, dajta mi jakaś propozycje co mam zaspiewac na eliminacjch do szkolnego idola.......... Proooosze Wykonawca TheBill Pisenka Masochista biggrin piekna psrawa biggrin - -' Ok, ;] dodam ze piosenka ma być po polsku;] milosc - happysad blaugh xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ BeeWolf ~~lena-undesaid~~ OK, jeszcze 3 przynety mnizostałt... Ej, dajta mi jakaś propozycje co mam zaspiewac na eliminacjch do szkolnego idola.......... Proooosze Wykonawca TheBill Pisenka Masochista biggrin piekna psrawa biggrin - -' Ok, ;] dodam ze piosenka ma być po polsku;] bno i pieknie bo ona jest po polsku... "Jestem chyba chory albo zboczony preferuje sex bardzo nietypowy, lubie gdy do łuzka przykowasz mnie lancuchem biuerzessz bat do reki i bijesz mnie po pupie[....]"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:59 am
Tomir Tomir ~~lena-undesaid~~ OK, jeszcze 3 przynety mnizostałt... Ej, dajta mi jakaś propozycje co mam zaspiewac na eliminacjch do szkolnego idola.......... Proooosze System of a down "spiders" biggrin albo britnej spirs xd xd TJA... *zaczyna u7dawć tą lale:* OOPS, I DID IT AGAIN... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Dobra , mykam. Do zobaczenia wszystkim xd papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:02 am
~~lena-undesaid~~ Tomir Tomir ~~lena-undesaid~~ OK, jeszcze 3 przynety mnizostałt... Ej, dajta mi jakaś propozycje co mam zaspiewac na eliminacjch do szkolnego idola.......... Proooosze System of a down "spiders" biggrin albo britnej spirs xd xd TJA... *zaczyna u7dawć tą lale:* OOPS, I DID IT AGAIN... sweatdrop xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:04 am
A tak serio bo chyba masochista nieodpowieda to Varius Manx - najmniejsze państwo świata biggrin ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:05 am
BeeWolf A tak serio bo chyba masochista nieodpowieda to Varius Manx - najmniejsze państwo świata biggrin ... sweatdrop a moze behemoth "grom"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:06 am
Ozzwald BeeWolf A tak serio bo chyba masochista nieodpowieda to Varius Manx - najmniejsze państwo świata biggrin ... sweatdrop a moze behemoth "grom" JA tam jestem za 05 moonsorrow - Pakanajuhla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 10:07 am
BeeWolf Ozzwald BeeWolf A tak serio bo chyba masochista nieodpowieda to Varius Manx - najmniejsze państwo świata biggrin ... sweatdrop a moze behemoth "grom" JA tam jestem za 05 moonsorrow - Pakanajuhla ale mial byc polski akcent
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|