|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:47 am
Lethiel Ozzwald powiem ci ze jeszcze zdarza mi sie uzywac Crave Calvina Klein'a hm.. ninja .. tego nie znam ninja .. ale jak pachnie podobnie do tego cuuda !! heart 4laugh ... rozplynelam sie w perfoomeri whee xd xd xd ... ee nie ciut gorsze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:48 am
xd Czuć was na odległosc smierdziele .... norlamnie miałem dziś zwdy i zdawało mi sie ze widziałęm Reklame gai w metrze ... ;0 ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:49 am
BeeWolf xd Czuć was na odległosc smierdziele .... norlamnie miałem dziś zwdy i zdawało mi sie ze widziałęm Reklame gai w metrze ... ;0 ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:49 am
Ozzwald niew glupio czynisz... *otwiera sobie browar i pije* Yeeaaah *pociaga smirnofaa z gwinta raz po raz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:50 am
Lethiel Ozzwald powiem ci ze jeszcze zdarza mi sie uzywac Crave Calvina Klein'a hm.. ninja .. tego nie znam ninja .. ale jak pachnie podobnie do tego cuuda !! heart 4laugh ... rozplynelam sie w perfoomeri whee xd xd xd ... Heh , ja sie nigdy nie bawiłem w kosmetyki sweatdrop Zawsze po goleniu tylko chlusnę wodą Gillette Storm Force xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:50 am
Ozzwald Lethiel Ozzwald powiem ci ze jeszcze zdarza mi sie uzywac Crave Calvina Klein'a hm.. ninja .. tego nie znam ninja .. ale jak pachnie podobnie do tego cuuda !! heart 4laugh ... rozplynelam sie w perfoomeri whee xd xd xd ... ee nie ciut gorsze... *wąch...* argh.. xd .. dosc tego ... *puszcza Ozza* *wąch* mraaaa heart whee odsooń sie !!! xd *ucieka za fotel chrisa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:51 am
Lethiel Ozzwald Lethiel Ozzwald powiem ci ze jeszcze zdarza mi sie uzywac Crave Calvina Klein'a hm.. ninja .. tego nie znam ninja .. ale jak pachnie podobnie do tego cuuda !! heart 4laugh ... rozplynelam sie w perfoomeri whee xd xd xd ... ee nie ciut gorsze... *wąch...* argh.. xd .. dosc tego ... *puszcza Ozza* *wąch* mraaaa heart whee odsooń sie !!! xd *ucieka za fotel chrisa* No mowiłem ze was czuć biggrin .... buhahah ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:52 am
OK, jeszcze 3 przynety mnizostałt... Ej, dajta mi jakaś propozycje co mam zaspiewac na eliminacjch do szkolnego idola.......... Proooosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:53 am
PointZer0 Lethiel Ozzwald powiem ci ze jeszcze zdarza mi sie uzywac Crave Calvina Klein'a hm.. ninja .. tego nie znam ninja .. ale jak pachnie podobnie do tego cuuda !! heart 4laugh ... rozplynelam sie w perfoomeri whee xd xd xd ... Heh , ja sie nigdy nie bawiłem w kosmetyki sweatdrop Zawsze po goleniu tylko chlusnę wodą Gillette Storm Force xp nio ja nie przepadalam za męskimi wodami.. bo zadko ktoora mi odpowiada.. ale tamta.. mrraaaaaaaa !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:53 am
~~lena-undesaid~~ OK, jeszcze 3 przynety mnizostałt... Ej, dajta mi jakaś propozycje co mam zaspiewac na eliminacjch do szkolnego idola.......... Proooosze Wykonawca TheBill Pisenka Masochista biggrin piekna psrawa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:55 am
~~lena-undesaid~~ OK, jeszcze 3 przynety mnizostałt... Ej, dajta mi jakaś propozycje co mam zaspiewac na eliminacjch do szkolnego idola.......... Proooosze System of a down "spiders" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:55 am
~~lena-undesaid~~ OK, jeszcze 3 przynety mnizostałt... Ej, dajta mi jakaś propozycje co mam zaspiewac na eliminacjch do szkolnego idola.......... Proooosze Absurd - "Eternal Winter"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:56 am
BeeWolf No mowiłem ze was czuć biggrin .... buhahah ... whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:56 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ OK, jeszcze 3 przynety mnizostałt... Ej, dajta mi jakaś propozycje co mam zaspiewac na eliminacjch do szkolnego idola.......... Proooosze Absurd - "Eternal Winter" albo cos lzejszego... Bimmu borgir - "Mourning Palace"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:57 am
BeeWolf ~~lena-undesaid~~ OK, jeszcze 3 przynety mnizostałt... Ej, dajta mi jakaś propozycje co mam zaspiewac na eliminacjch do szkolnego idola.......... Proooosze Wykonawca TheBill Pisenka Masochista biggrin piekna psrawa biggrin - -' Ok, ;] dodam ze piosenka ma być po polsku;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|