|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:41 am
PointZer0 Hexagon Mark VI Detected.
Checking Memory.......done. Checking Firewall........done. Checking Connection...done.
Login : ******* Password : *******
Log Accepted.
Welcme , and have a profitable day , Executive... xd .. eme... witaj blaugh *przytuuuuuul* 4laugh tomir *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:41 am
dobra lece smile normalnie 3 dnii urlopu ah.......nie co ja mowie 5 dni xd trzba to jakos wkorzystac sensownie xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:42 am
...aha stare ...no ok to ja ide sie pouczyc xd ...trzymajta sie ...sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy PointZer0 Hexagon Mark VI Detected.
Checking Memory.......done. Checking Firewall........done. Checking Connection...done.
Login : ******* Password : *******
Log Accepted.
Welcme , and have a profitable day , Executive... En taro Adun! Adun Thori'Thas Opcy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao dobra lece smile normalnie 3 dnii urlopu ah.......nie co ja mowie 5 dni xd trzba to jakos wkorzystac sensownie xd xd xd ja mam wolne do 5 maja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:43 am
Ozzwald Lethiel O.o ... wlasnie !!!!!!! Ozzi !!! *skacze na niego* *przytuuuuuuuuul* bardzo mi przykro ale jush cie chyba nie puszcze xd ... bylam w Sephorze .. i znalazlam to Echo .. tą wode cio uzywasz.. i ... aaaaaaaaa... to pachnie cuuuuuudownie !!!!!!!!!!! heart heart heart whee mraaaaaaaaaaa !!! 4laugh redface biggrin mi to nie przeszkadza jak dziewczyny sie do mnie przytulaja... xd *wąch wąch* mraaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuurrrrrr !!! heart heart heart jejq... dawno nic tak slicznego nie czoolam 4laugh ... wcisnelam sobie do portwelika.. teraz caly tym pachnie whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:43 am
Ozzwald YumiTao dobra lece smile normalnie 3 dnii urlopu ah.......nie co ja mowie 5 dni xd trzba to jakos wkorzystac sensownie xd xd xd ja mam wolne do 5 maja... "Wolne" , pół dnia a nauce sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:44 am
Ozzwald YumiTao dobra lece smile normalnie 3 dnii urlopu ah.......nie co ja mowie 5 dni xd trzba to jakos wkorzystac sensownie xd xd xd ja mam wolne do 5 maja... ja mam wtedy urodzinki :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:44 am
witaj Lenooś !!!! 4laugh *przytuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:45 am
Lethiel Ozzwald Lethiel O.o ... wlasnie !!!!!!! Ozzi !!! *skacze na niego* *przytuuuuuuuuul* bardzo mi przykro ale jush cie chyba nie puszcze xd ... bylam w Sephorze .. i znalazlam to Echo .. tą wode cio uzywasz.. i ... aaaaaaaaa... to pachnie cuuuuuudownie !!!!!!!!!!! heart heart heart whee mraaaaaaaaaaa !!! 4laugh redface biggrin mi to nie przeszkadza jak dziewczyny sie do mnie przytulaja... xd *wąch wąch* mraaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuurrrrrr !!! heart heart heart jejq... dawno nic tak slicznego nie czoolam 4laugh ... wcisnelam sobie do portwelika.. teraz caly tym pachnie whee whee whee powiem ci ze jeszcze zdarza mi sie uzywac Crave Calvina Klein'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:47 am
niew glupio czynisz... *otwiera sobie browar i pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:47 am
Ozzwald powiem ci ze jeszcze zdarza mi sie uzywac Crave Calvina Klein'a hm.. ninja .. tego nie znam ninja .. ale jak pachnie podobnie do tego cuuda !! heart 4laugh ... rozplynelam sie w perfoomeri whee xd xd xd ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|