|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:22 am
opcy ~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ crying Niee! Nie bić Opcoosia!! opcy cos twoja ochrona w postaci aniolkow kiepsko dziala... no przepraszam jestem sama, a zesp�ł działa tylko razem!! Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang co prosze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur s**t wez sie ktos dorzuc... teraz niech jakas pannica dorzuci tomirkowi do gatek :XP Chętnie bym sie dorzucila, ale jestem gola i wesola. Oczywiscie chodzi tu o pieniadze ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ crying Niee! Nie bić Opcoosia!! opcy cos twoja ochrona w postaci aniolkow kiepsko dziala... no przepraszam jestem sama, a zesp�ł działa tylko razem!! Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang Lovercraft rulez biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:23 am
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ crying Niee! Nie bić Opcoosia!! opcy cos twoja ochrona w postaci aniolkow kiepsko dziala... no przepraszam jestem sama, a zesp�ł działa tylko razem!! Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu R´lyeh wgah´nagl fhtang co prosze? hons-in-Thebes-Nefer-hotep, Ophois,HCORIAXOJU, ZODCARNES , Auebothiabathabaithobeuee Cthulhu Cthulhu Cthulhu!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:23 am
novelin Baliaur s**t wez sie ktos dorzuc... teraz niech jakas pannica dorzuci tomirkowi do gatek :XP Chętnie bym sie dorzucila, ale jestem gola i wesola. Oczywiscie chodzi tu o pieniadze ;] xp ja tyz mom 1 golda... zbieram na gacie dla Tomira...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:24 am
ninja *pojaiwa sie w swoim fotelu ciągnąc z gwinta smirnoffa*... Hic.. hEEy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:25 am
wezcie ktos sie dorzuc mu do gaci..ale ze mnie natret blaugh jestem z tego dumna xd
papathus lece jush
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:25 am
sweatdrop "cesc" szuru szuru, wspina sie na lampke i siada "menconcy dzionek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:26 am
dzieki Bali biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:26 am
Baliaur wezcie ktos sie dorzuc mu do gaci..ale ze mnie natret blaugh jestem z tego dumna xd papathus lece jush nie kupie mu bielizny.. nie jestem pedalem... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:28 am
*wypluwa nadpalone/poslinione/przemielone resztki ksiazki*
zeby mi to bylo...Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu...ostatni raz..... nie wiecie z jakimi silami...R´lyeh wgah´nagl fhtang..macie do czynienia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:30 am
lofca sweatdrop "cesc" szuru szuru, wspina sie na lampke i siada "menconcy dzionek whee hej. ojjjj mecacy..... 1600m trza bylo przebiegnac na w-ie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:32 am
hej wpadłam sie tylko przywitac....zaraz i tak lece xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:33 am
Miho_14 lofca sweatdrop "cesc" szuru szuru, wspina sie na lampke i siada "menconcy dzionek whee hej. ojjjj mecacy..... 1600m trza bylo przebiegnac na w-ie...... "nawufie miałem bieg na 8 kilometroof" rozwala sie po chamsku, wszysko mu wystaje redface "no co niemam ubrania zbieram dopiero"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 9:33 am
opcy *wypluwa nadpalone/poslinione/przemielone resztki ksiazki* zeby mi to bylo ...Ph´nglui mglw´nafh Cthulhu...ostatni raz..... nie wiecie z jakimi silami ...R´lyeh wgah´nagl fhtang..macie do czynienia! z jakimi niby ? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|