|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:48 am
blaugh opcy atakuja !!!!!!!!!!!!!!! blaugh
[zachrzania gdzie kolwiek, byle jak najdalej od opcego... oczywiscie strasznie sie przy tym hihra...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:49 am
opcy Baliaur opcy Ozz poszedl na obiad......... domokun i co teraz?? domokun *zaslania julke soba* nie dam jej domokun tja......... co zrobic........ *chowa sie pod fotelem* zrobie zasadzke muahahahahahhahaaaaaaa i tak zadna ci nie wyjdzie, truskawo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Baliaur opcy Ozz poszedl na obiad......... domokun i co teraz?? domokun *zaslania julke soba* nie dam jej domokun tja......... co zrobic........ *chowa sie pod fotelem* zrobie zasadzke muahahahahahhahaaaaaaa*skacze opcemu na plecy* jestes eee... nie wiem... jestes biedny muahahah xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:50 am
papapapapa
caluski dla Wodza i Chrisa !!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:51 am
przerwa na kawe i ciastko
blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:52 am
nieeeeee gonk otaw kroliczki w pokoju!!!! *wali gazeta po glowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:53 am
Baliaur opcy Baliaur opcy Ozz poszedl na obiad......... domokun i co teraz?? domokun *zaslania julke soba* nie dam jej domokun tja......... co zrobic........ *chowa sie pod fotelem* zrobie zasadzke muahahahahahhahaaaaaaa*skacze opcemu na plecy* jestes eee... nie wiem... jestes biedny muahahah xd aua!!!!!! za co!!?!?!?!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:54 am
Miho_14 nieeeeee gonk otaw kroliczki w pokoju!!!! *wali gazeta po glowie* wszyscy mnie biiiijooooom!!!!!!!!!!!! crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Baliaur opcy Baliaur opcy Ozz poszedl na obiad......... domokun i co teraz?? domokun *zaslania julke soba* nie dam jej domokun tja......... co zrobic........ *chowa sie pod fotelem* zrobie zasadzke muahahahahahhahaaaaaaa*skacze opcemu na plecy* jestes eee... nie wiem... jestes biedny muahahah xd aua!!!!!! za co!!?!?!?!!!!! za to gratisowo xd *oplata rece wokol jego szyi i zaczyna "dusic"* i co teraz?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 nieeeeee gonk otaw kroliczki w pokoju!!!! *wali gazeta po glowie* *podaje jej encyklopedie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:55 am
Baliaur za to gratisowo xd *oplata rece wokol jego szyi i zaczyna "dusic"* i co teraz?? twisted nie wiem...... czy blaganie o litosc wchodzi w rachube???? eMka nawet sie nie waz!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:56 am
opcy Miho_14 nieeeeee gonk otaw kroliczki w pokoju!!!! *wali gazeta po glowie* wszyscy mnie biiiijooooom!!!!!!!!!!!! crying crying crying crying crying crying crying nie martw sie wink I tak cie wszyscy kochamy 4laugh whee blaugh 3nodding heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Miho_14 nieeeeee gonk otaw kroliczki w pokoju!!!! *wali gazeta po glowie* *podaje jej encyklopedie* xd eee...? po co mi encyklopediona dajesz eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Miho_14 nieeeeee gonk otaw kroliczki w pokoju!!!! *wali gazeta po glowie* wszyscy mnie biiiijooooom!!!!!!!!!!!! crying crying crying crying crying crying crying NIEE!! NIE WOLNO!! NIE WOLNO BIC KRÓLA ALBATROSÓW!! OPCY, OBRONIE CIEE!!! *broni xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|