|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:39 am
Akiko Tamashii O_____O *stoi z otwarta geba* eeeeeeeeee O_o o_O zmienil plec? ja wiedzialem ze z nim jest cos nie tak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:40 am
Ozzwald Akiko Tamashii O_____O *stoi z otwarta geba* eeeeeeeeee O_o o_O zmienil plec? ja wiedzialem ze z nim jest cos nie tak... ja nie skomentuje......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:40 am
Quote: Break me in, teach us to cheat And to lie, cover up What shouldn't be shared And the truth's unwinding Scraping away at my mind Please stop asking me to describe him For one moment I wish you'd hold your stage With no feelings at all Open minded I'm sure I used to be so free Self-expressed, exhausting for all To see and to be What you want and what you need The truth�s unwinding Scraping away at my mind Please stop asking me to describe For one moment I wish you'd hold your stage With no feelings at all Open minded I'm sure I used to be so free For one moment I wish you'd hold your stage With no feelings at all Open minded I'm sure I used to be so free Wash me away Clean your body of me Erase all the memories They will only bring us pain And I've seen, all I'll ever need
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:41 am
AAAAAAAAAAAAA! W MARKECIE SA GOLDEN LAURELSY A JA NIE MOGE ICH KUPIĆ!!!!!!!!!!! crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:42 am
przestancie sie z niego nabijac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Juli, Ozz, wszystko jest na moim quescie, ale ja nie chce zebyscie wy mi dawali, bo wychodzi na to, ze żebrze blaugh Dziex, ale zarobie sama wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozz !!!!!!!!!!!!!!! zobacz co opcy chce mi zrobić... [placze...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:44 am
Julka Ozz !!!!!!!!!!!!!!! zobacz co opcy chce mi zrobić... [placze...] Ozz poszedl na obiad......... domokun i co teraz?? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:45 am
~~lena-undesaid~~ Juli, Ozz, wszystko jest na moim quescie, ale ja nie chce zebyscie wy mi dawali, bo wychodzi na to, ze żebrze blaugh Dziex, ale zarobie sama wink to nie jest żebranie... żebranie jest wtedy kiedy wszyscy maja cie dosc a ty dalej rozpaczasz ze nie masz kasy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:45 am
opcy Julka Ozz !!!!!!!!!!!!!!! zobacz co opcy chce mi zrobić... [placze...] Ozz poszedl na obiad......... domokun i co teraz?? domokun *zaslania julke soba* nie dam jej domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:46 am
o zesz...
opcy.... no przeciez ja ci lubie sweatdrop
niech mi ktos pomoze !!!!!!!!!!!
[ucieka ile sil w nogach]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:46 am
Julka ~~lena-undesaid~~ Juli, Ozz, wszystko jest na moim quescie, ale ja nie chce zebyscie wy mi dawali, bo wychodzi na to, ze żebrze blaugh Dziex, ale zarobie sama wink to nie jest żebranie... żebranie jest wtedy kiedy wszyscy maja cie dosc a ty dalej rozpaczasz ze nie masz kasy... mimo to czuje, jakbym sieuzalała, ze mnie bida w dupe ciśnie...;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:47 am
Baliaur opcy Ozz poszedl na obiad......... domokun i co teraz?? domokun *zaslania julke soba* nie dam jej domokun tja......... co zrobic........ *chowa sie pod fotelem* zrobie zasadzke muahahahahahhahaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|