|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:31 am
gonk czemu na Gai nie moge znalesc _cleef'a_ ? jaki jest jego poprawny nick?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:33 am
Akiko Tamashii gonk czemu na Gai nie moge znalesc _cleef'a_ ? jaki jest jego poprawny nick? _cleef_ No ale mogl zmienic ksywe, albo konto usunac, jak go zbanowali... (w co watpie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
whatever nevermind it's just me only me only a fool
that was all i ahve to say...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Ozzwald Julka kulba.... gdzie ten opcy sie bunkruje... juz nie mam cieroliwosci... [nadal nie puszcza sie Ozza i Vykka] a za co ty sie nas trzymasz..? blaugh nie wiem ale jest mieciutkie i fajnie wyglada, no i sa kieszenie biggrin apropo kieszeni to w lewej jest dziura.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:34 am
Akiko Tamashii gonk czemu na Gai nie moge znalesc _cleef'a_ ? jaki jest jego poprawny nick? bo memberslist zdechnal............ (przynajmniej tak to wyglada.....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii gonk czemu na Gai nie moge znalesc _cleef'a_ ? jaki jest jego poprawny nick? _cleef_ nie wiem.. question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Akiko Tamashii gonk czemu na Gai nie moge znalesc _cleef'a_ ? jaki jest jego poprawny nick? _cleef_ No ale mogl zmienic ksywe, albo konto usunac, jak go zbanowali... (w co watpie) nyuu :[ ...ja chce od niego kase! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Ok, to ja se moze połowie... Brakuje mi jeszcze jakiegos 1k do spodenek... crying jak chcezs moge ci 900g dac... ja tez sie moge dorzucic tylko napish ile...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:35 am
CZY ONI ZDURNIELI?!? NBLUZKA ZA 19 K?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:36 am
Ozzwald Julka Ozzwald Julka kulba.... gdzie ten opcy sie bunkruje... juz nie mam cieroliwosci... [nadal nie puszcza sie Ozza i Vykka] a za co ty sie nas trzymasz..? blaugh nie wiem ale jest mieciutkie i fajnie wyglada, no i sa kieszenie biggrin apropo kieszeni to w lewej jest dziura.. sweatdrop ojej... kupie ci nowe... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:37 am
Akiko Tamashii ~~lena-undesaid~~ Akiko Tamashii gonk czemu na Gai nie moge znalesc _cleef'a_ ? jaki jest jego poprawny nick? _cleef_ No ale mogl zmienic ksywe, albo konto usunac, jak go zbanowali... (w co watpie) nyuu :[ ...ja chce od niego kase! gonk aki.... włąsnie nzlazlam jego profilek jak sprawdzalam poczte wink profil cleefa, zdaje sie ze zmienial ludzika na babke wink XD XD XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O_____O *stoi z otwarta geba* eeeeeeeeee O_o o_O zmienil plec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka ojej... kupie ci nowe... biggrin szczerze mowiac to ta dziura jest tam celowo... jak by jakas pani czegos w niej szukala... sweatdrop redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|