|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:23 am
opcy Vykk no wkoncu zaiwtalem do was biggrin ...nie pytam czy sie cieszycie bo sa tu tacy co widza swiat na czarno xd nieprawda..... swiat jest czarnobialy........ a ty opcy jestes czarny... nie to zebym byl rasistaXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:23 am
opcy Vykk no wkoncu zaiwtalem do was biggrin ...nie pytam czy sie cieszycie bo sa tu tacy co widza swiat na czarno xd nieprawda..... swiat jest czarnobialy........ daltonista
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:24 am
M-Teen opcy Vykk no wkoncu zaiwtalem do was biggrin ...nie pytam czy sie cieszycie bo sa tu tacy co widza swiat na czarno xd nieprawda..... swiat jest czarnobialy........ daltonista raczej owczarek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Vykk no wkoncu zaiwtalem do was biggrin ...nie pytam czy sie cieszycie bo sa tu tacy co widza swiat na czarno xd nieprawda..... swiat jest czarnobialy........ Aaaaaaaaaaaaaaaaa... opcy atakuja truskawami !!!!!!!!!! [chowa sie za Ozza i zaslania sie Vykkiem]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen opcy Vykk no wkoncu zaiwtalem do was biggrin ...nie pytam czy sie cieszycie bo sa tu tacy co widza swiat na czarno xd nieprawda..... swiat jest czarnobialy........ daltonista xd z reszta nie prawda daltonisci niektoprzy nie potrafia tylko rozroznic czerwonego i zielonego od siebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:26 am
Ozzwald M-Teen opcy Vykk no wkoncu zaiwtalem do was biggrin ...nie pytam czy sie cieszycie bo sa tu tacy co widza swiat na czarno xd nieprawda..... swiat jest czarnobialy........ daltonista raczej owczarek... psy widza podajrze niebieski i zielony.. i h** wie jeszcze co blaugh (oppps sweatdrop a mialam nie przeklinac)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:27 am
kulba....
gdzie ten opcy sie bunkruje...
juz nie mam cieroliwosci...
[nadal nie puszcza sie Ozza i Vykka]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka kulba.... gdzie ten opcy sie bunkruje... juz nie mam cieroliwosci... [nadal nie puszcza sie Ozza i Vykka] a za co ty sie nas trzymasz..? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:29 am
Ok, to ja se moze połowie... Brakuje mi jeszcze jakiegos 1k do spodenek... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:29 am
Julka kulba.... gdzie ten opcy sie bunkruje... juz nie mam cieroliwosci... [nadal nie puszcza sie Ozza i Vykka] ja po prostu mam asynchroniczny charakter.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:30 am
~~lena-undesaid~~ Ok, to ja se moze połowie... Brakuje mi jeszcze jakiegos 1k do spodenek... crying mnie brakuje 12 k do golden laurel! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ok, to ja se moze połowie... Brakuje mi jeszcze jakiegos 1k do spodenek... crying jak chcezs moge ci 900g dac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Julka kulba.... gdzie ten opcy sie bunkruje... juz nie mam cieroliwosci... [nadal nie puszcza sie Ozza i Vykka] a za co ty sie nas trzymasz..? blaugh nie wiem ale jest mieciutkie i fajnie wyglada, no i sa kieszenie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|