|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:17 am
Ozzwald Julka cholercia... gdzie ten opcy sie zabunkrowal... [dalej trzyma sie kurczowo Ozza] Opcy wylaź !! a czy mi cos zagraza ? gonk on je obiad........ sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:18 am
Julka Delein Julka masz b�‚�…d w sygnaturce..nie "I will waiting" tylko "I will be waiting" 3nodding wiesz moj INGLISZ LANGLEJDZ nie jest najlepszy biggrin :3 Hehe nu ja pomagam tylko ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Baliaur "Welcome Baliaur , your Gaia Gold: 69" eek oz zesh eek w morde nietoperza eek gaia nimfomanka?? xp ZOSTAŁAS WYBRANA SIOSTRO xd blaugh domokun domokun Julka to moja wina ze mam nr koma z 69 w srodku?? gonk .. to ty jestes nimfomanka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Julka cholercia... gdzie ten opcy sie zabunkrowal... [dalej trzyma sie kurczowo Ozza] Opcy wylaź !! a czy mi cos zagraza ? gonk tu jestem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ozzwald Julka cholercia... gdzie ten opcy sie zabunkrowal... [dalej trzyma sie kurczowo Ozza] Opcy wylaź !! a czy mi cos zagraza ? gonk on je obiad........ sweatdrop farciarz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no wkoncu zaiwtalem do was biggrin ...nie pytam czy sie cieszycie bo sa tu tacy co widza swiat na czarno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:19 am
Okej, ja tak będę sporadycznie teraz pisać, poszpilam sobie w RO...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:19 am
Ozzwald Julka cholercia... gdzie ten opcy sie zabunkrowal... [dalej trzyma sie kurczowo Ozza] Opcy wylaź !! a czy mi cos zagraza ? gonk chyba nic... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:20 am
Vykk no wkoncu zaiwtalem do was biggrin ...nie pytam czy sie cieszycie bo sa tu tacy co widza swiat na czarno xd gonk hey.. nie moja wina ze sie czuje jak sie czuje jak czuc bym sie nie chciala gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:21 am
Vykk no wkoncu zaiwtalem do was biggrin ...nie pytam czy sie cieszycie bo sa tu tacy co widza swiat na czarno xd witaj *cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Ozzwald Julka cholercia... gdzie ten opcy sie zabunkrowal... [dalej trzyma sie kurczowo Ozza] Opcy wylaź !! a czy mi cos zagraza ? gonk chyba nic... sweatdrop *zaklada bandaze na rece* jak kcesh to zaraz cos moze ci zagrazac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk no wkoncu zaiwtalem do was biggrin ...nie pytam czy sie cieszycie bo sa tu tacy co widza swiat na czarno xd nieprawda..... swiat jest czarnobialy........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Vykk no wkoncu zaiwtalem do was biggrin ...nie pytam czy sie cieszycie bo sa tu tacy co widza swiat na czarno xd gonk hey.. nie moja wina ze sie czuje jak sie czuje jak czuc bym sie nie chciala gonk jestes w ciazy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:22 am
Vykk no wkoncu zaiwtalem do was biggrin ...nie pytam czy sie cieszycie bo sa tu tacy co widza swiat na czarno xd [rzut na szyje] moj koffany komandos !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:23 am
Ozzwald Baliaur Vykk no wkoncu zaiwtalem do was biggrin ...nie pytam czy sie cieszycie bo sa tu tacy co widza swiat na czarno xd gonk hey.. nie moja wina ze sie czuje jak sie czuje jak czuc bym sie nie chciala gonk jestes w ciazy ? gonk tylko bez takich mi tu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|