|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:10 am
Delein ~~lena-undesaid~~ witka! biggrin *skok, przyyyyyyytul* Eee... Czyżby cos sie stalo?? A gdzie... balans? *uściiisk* Nic się nie stało...transu transu nie ma balansu blaugh xd uff... xd Wiec co mnie straszysz? xd *pac poducha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:12 am
oo zapomnialam jeszcze mam uczulenie na "facetow" klasy "z" xp gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Now playing: Caesers - Kick you out
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Delein ~~lena-undesaid~~ witka! biggrin *skok, przyyyyyyytul* Eee... Czyżby cos sie stalo?? A gdzie... balans? *uściiisk* Nic się nie stało...transu transu nie ma balansu blaugh xd uff... xd Wiec co mnie straszysz? xd *pac poducha* Sory, to było niezamierzone xd *oddaje paca poduchą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cholercia... gdzie ten opcy sie zabunkrowal...
[dalej trzyma sie kurczowo Ozza]
Opcy wylaź !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:13 am
"Welcome Baliaur , your Gaia Gold: 69" eek oz zesh eek w morde nietoperza eek gaia nimfomanka?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:14 am
nIE MA ktos moze strony z lista nowych itemkoof??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur "Welcome Baliaur , your Gaia Gold: 69" eek oz zesh eek w morde nietoperza eek gaia nimfomanka?? xp ZOSTAŁAS WYBRANA SIOSTRO xd blaugh domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur "Welcome Baliaur , your Gaia Gold: 69" eek oz zesh eek w morde nietoperza eek gaia nimfomanka?? xp sweatdrop n/c i kto tu jest nimfomanka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:15 am
a u nas byl wypadek... heh a moglam akurat tamtedyk isc.... los jest hamem... a julka wiesh ze na reklamie fajek jest moj cyfrak?? blaugh
moze zamiast do ciebie pojdziemy na herbate do kaprysa?? kijowo sie czuje goraczke mam i niagare z nosa.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:15 am
Julka cholercia... gdzie ten opcy sie zabunkrowal... [dalej trzyma sie kurczowo Ozza] Opcy wylaź !! a czy mi cos zagraza ? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:16 am
Julka masz błąd w sygnaturce..nie "I will waiting" tylko "I will be waiting" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:17 am
Ozzwald Julka cholercia... gdzie ten opcy sie zabunkrowal... [dalej trzyma sie kurczowo Ozza] Opcy wylaź !! a czy mi cos zagraza ? gonk Julka.. w trybie zaspane zombie.. jak ja rano zobaczylam to myslalam ze sie zachihram na smierc :XP (jakbtym ja mniej smiesznie wygladala :XP)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|