|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:02 am
~~lena-undesaid~~ heeej! *skok na Ozza* *przyyyyyyyyytul* A innych nie przytule, wała jak Polska cała!! Nie zauwarzyliście mnie!@! *pokazuje jezyk* xd Lepij sie mnie dzisiaj nie sprzeciwiac... edit: no dobrak, siema julka xd ludzie jestescie fe... *pokazuje jezyk* no oprocz ciebie Julka... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:02 am
opcy M-Teen opcy i co zdonacil cie ktos na tym czaterboksie? nie sad tylko ty 4laugh *cmok w polik* bo na czaterboksie szansa na donejszon minimalna.... @Julka: to teraz znamy twoja slabosc!!!!! twisted *nabija na widly truskawe* muahahah!!!!!! MIMINALNA!? TSray! Dostałabym 50 k! ale jakis tępak powiedział takiej jednej dziewczynie ze on mnie juz zdonatowal 20k, a ona chciala zrobic to samo!! mialabym 50k sad a tak dostalam 30 sad nie mow mi ze nikt mnie nie zdonejtuje razz trzeba na bogate szychy natrafić biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:04 am
opcy...
umiesz czytac...
wiesz co to sa przetwory truskawkowe ??
blaugh
[chowa sie za Ozzwaldem]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:04 am
co sie stalo... przeciez ci nie zagladam w dekolt... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:05 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ heeej! *skok na Ozza* *przyyyyyyyyytul* A innych nie przytule, wała jak Polska cała!! Nie zauwarzyliście mnie!@! *pokazuje jezyk* xd Lepij sie mnie dzisiaj nie sprzeciwiac... edit: no dobrak, siema julka xd ludzie jestescie fe... *pokazuje jezyk* no oprocz ciebie Julka... biggrin *wkopuje sie w skonfiskowaną część poduch Leti* ninja *pac poducha* Nie zgapiaj xd !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:07 am
witka! biggrin *skok, przyyyyyyytul* Eee... Czyżby cos sie stalo?? A gdzie... balans?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:07 am
Ozzwald co sie stalo... przeciez ci nie zagladam w dekolt... blaugh komplementy to moja slabosc... [rozglada sie za opcym z wielka truskawa na widlach] no i jeszcze kocham kolorek blue, jak widac biggrin [wyniuchala w poblizu truskawe, chwyta sie kurczowo Ozza]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:08 am
~~lena-undesaid~~ witka! biggrin *skok, przyyyyyyytul* Eee... Czyżby cos sie stalo?? A gdzie... balans? *uściiisk* Nic się nie stało...transu transu nie ma balansu blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:09 am
[lookniecia dookola Ozza]
czesc Delein...
[gdzie ten opcy sie schowal??]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Julka Ozzwald Julka [zasmarkana, placze i jednoczesnie hihra sie w koncie...] eee... a o co chodzi... bo wiesz ja sie boje truskawek... mam na nie uczulenie... xp sweatdrop to niecalkiem pozytywnie.... ja mam uczulenie na roztocza.. trawy 2 typu (ciekawe jakie to XP) slodycze... i ostre zeczy.. pierze kurze i costam jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zaloze sie ze ta truskawa sie wkurzyla za te widly i go pozarla !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:10 am
Baliaur Ozzwald Julka Ozzwald Julka [zasmarkana, placze i jednoczesnie hihra sie w koncie...] eee... a o co chodzi... bo wiesz ja sie boje truskawek... mam na nie uczulenie... xp sweatdrop to niecalkiem pozytywnie.... ja mam uczulenie na roztocza.. trawy 2 typu (ciekawe jakie to XP) slodycze... i ostre zeczy.. pierze kurze i costam jeszcze a ja na czlonkow oazay...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|