|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:53 am
Ozzwald Julka [zasmarkana, placze i jednoczesnie hihra sie w koncie...] eee... a o co chodzi... bo wiesz ja sie boje truskawek... mam na nie uczulenie... xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:53 am
opcy M-Teen opcy M-Teen uhm... gadanie na gadu z r�znymi os�bkami mnie oderwuje od gai i ie moge zbierac na listek laurowy!! razz blaugh to z nimi nie gadaj...... 3nodding rozmowy sa zbyt pasjonujące!! razz xd ee tam przesadzasz....... i co zdonacil cie ktos na tym czaterboksie? nie sad tylko ty 4laugh *cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:54 am
Julka Ozzwald Julka [zasmarkana, placze i jednoczesnie hihra sie w koncie...] eee... a o co chodzi... bo wiesz ja sie boje truskawek... mam na nie uczulenie... xp sweatdrop to niecalkiem pozytywnie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:55 am
Ozzwald Julka M-Teen opcy M-Teen uhm... gadanie na gadu z r?znymi os?bkami mnie oderwuje od gai i ie moge zbierac na listek laurowy!! razz blaugh to z nimi nie gadaj...... 3nodding rozmowy sa zbyt pasjonujące!! razz xd a raczej bardzo plytkie... a ja nie rozmawiam z ludzmi na gg ktorzy chca ze mna prowadzic na zasadzie schematu: A czesc B czesc A skad jestes B .... A ile masz lat B ... wole malo ambitne rozmowy o niczym.. jak dotej pory najmilej wspominam rozmowe o dzemie truskawkowym.. przez pol nocy na ten temat z panna debatowalem... ja prowadze pasjonujace romzowy o muzyce i jeszcze o czyms z moimi znajomymi!! scream wypraszam sobie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:56 am
M-Teen opcy i co zdonacil cie ktos na tym czaterboksie? nie sad tylko ty 4laugh *cmok w polik* bo na czaterboksie szansa na donejszon minimalna.... @Julka: to teraz znamy twoja slabosc!!!!! twisted *nabija na widly truskawe* muahahah!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:58 am
Ozzwald Julka Ozzwald Julka [zasmarkana, placze i jednoczesnie hihra sie w koncie...] eee... a o co chodzi... bo wiesz ja sie boje truskawek... mam na nie uczulenie... xp sweatdrop to niecalkiem pozytywnie.... moge w drobnych ilosciach jesc swieze truskawki, ale zadnych przetworow... np. dżemow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a własnie czy nikt z was nie zauwazyl ze na fotce z kapciami ja mialam dwie rozne skarpetki ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:00 am
Julka a własnie czy nikt z was nie zauwazyl ze na fotce z kapciami ja mialam dwie rozne skarpetki ?? dla mnie to zadan szokujaca rzecz, ja co drugi dzien mam dwie rozne skarpetki... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:00 am
heeej! *skok na Ozza* *przyyyyyyyyytul* A innych nie przytule, wała jak Polska cała!! Nie zauwarzyliście mnie!@! *pokazuje jezyk* xd Lepij sie mnie dzisiaj nie sprzeciwiac... edit: no dobrak, siema julka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:02 am
Ozzwald Julka a własnie czy nikt z was nie zauwazyl ze na fotce z kapciami ja mialam dwie rozne skarpetki ?? dla mnie to zadan szokujaca rzecz, ja co drugi dzien mam dwie rozne skarpetki... sweatdrop ale to przez bali, bo ona je miala ale ze nie cchciala sobie obciachu robic to siem zamienilysmy, ale do zdjecia i tak sciagnela moje seksowne niebieskie skarpetki... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|