|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:16 am
Julka Ozzwald Julka Ozzwald Baliaur ja mam gatki Julka nie blaugh tez mi sie zdarza chodzic bez ... xp kto ma w realu pozyczyc 20 zl ?? daj nr konta to moze jeszcze dzisiaj przelew dojdzie... EDIT: w co watpie xp Ozz a do lodzi nie moglbys podrzucic ?? jestem czlowiekiem czynu... wink ale nie chce mi sie jechac... wole przelewem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:16 am
a o to i ja w mojej nagrodzie... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:17 am
Ozzwald ]jestem czlowiekiem czynu... wink ale nie chce mi sie jechac... wole przelewem... a collara zalozysh?? proshu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:17 am
Ozzwald a o to i ja w mojej nagrodzie... biggrin [buziak redface ] jezeli ktos nie wie na czym polega walek niech zobaczy w GAC-u opis tej kolarki... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:19 am
Ozzwald a o to i ja w mojej nagrodzie... biggrin xd *rzut na szyjke i buzi w polik redface * xd @Julka a dla leniwych.. :"all men are dogs" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:19 am
Ozzwald Julka Ozzwald Julka kto ma w realu pozyczyc 20 zl ?? daj nr konta to moze jeszcze dzisiaj przelew dojdzie... EDIT: w co watpie xp Ozz a do lodzi nie moglbys podrzucic ?? jestem czlowiekiem czynu... wink ale nie chce mi sie jechac... wole przelewem... eeee... myslalam ze przyjedziesz do nas do Lodzi... alkohol, kobiety... sama rozkosz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:21 am
Julka eeee... myslalam ze przyjedziesz do nas do Lodzi... alkohol, kobiety... sama rozkosz biggrin kuszaca propozycja, ale nie tym razem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:23 am
Ozzwald Julka eeee... myslalam ze przyjedziesz do nas do Lodzi... alkohol, kobiety... sama rozkosz biggrin kuszaca propozycja, ale nie tym razem... w sumie kase potrzebuje dopiero na sobote moze by doszlo poleconym?? po ja nie mam na bilet, a na powrotny to wodzu powiedzial ze skoluje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:24 am
Jak ja marudze...
to przez to ze jeszcze obiadu nie jadlam...
[burczenie...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Julka eeee... myslalam ze przyjedziesz do nas do Lodzi... alkohol, kobiety... sama rozkosz biggrin kuszaca propozycja, ale nie tym razem... *rzuca poducha w Julke* moze bys tak kiedys przestala ok??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Ozzwald Julka eeee... myslalam ze przyjedziesz do nas do Lodzi... alkohol, kobiety... sama rozkosz biggrin kuszaca propozycja, ale nie tym razem... w sumie kase potrzebuje dopiero na sobote moze by doszlo poleconym?? po ja nie mam na bilet, a na powrotny to wodzu powiedzial ze skoluje sweatdrop ee no na sobote by doszlo napewno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:27 am
Baliaur Ozzwald Julka eeee... myslalam ze przyjedziesz do nas do Lodzi... alkohol, kobiety... sama rozkosz biggrin kuszaca propozycja, ale nie tym razem... *rzuca poducha w Julke* moze bys tak kiedys przestala ok?? ooo !! humorek ci sie polepszyĆ biggrin milo to widziec [przytulas] to co Ozz, ja bym oddala najpozniej na poczatku czerwca bo wtedy na 100% stypendium dostane !! dac ci adres ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:29 am
Julka Baliaur Ozzwald Julka eeee... myslalam ze przyjedziesz do nas do Lodzi... alkohol, kobiety... sama rozkosz biggrin kuszaca propozycja, ale nie tym razem... *rzuca poducha w Julke* moze bys tak kiedys przestala ok?? ooo !! humorek ci sie polepszyĆ biggrin milo to widziec [przytulas] to co Ozz, ja bym oddala najpozniej na poczatku czerwca bo wtedy na 100% stypendium dostane !! dac ci adres ?? tak daj na pm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|