|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:58 am
opcy Baliaur Julka ja chcem seksowne gatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takie jak moje?? *tanczy wymachujac biodrami* xd xd xd xd takie jak moje...... xd no dalej pokrec pupcia... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:58 am
Ozzwald Julka ja chcem seksowne gatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomyslimy... biggrin redface ja nic nie mowie ze na majowy weekend mam zamiar jechac do lodzi do naszych koffanych KOMANDOSOW [Wodzu Chris i Vykk]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:59 am
Julka Bali nie przytlaczaj mnie bardziej... ten wiersz mnie rozczula... jakie sa gaytki i ile kosztuja?? kto sie orientuje w damskiej bieliznie na gai ?? hehe..sklepowo 700g, w markecie 1200 eek klik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:59 am
Ozzwald opcy Baliaur Julka ja chcem seksowne gatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takie jak moje?? *tanczy wymachujac biodrami* xd xd xd xd takie jak moje...... xd no dalej pokrec pupcia... blaugh a co sie bede krepowal......... *kreci* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:00 am
Ozzwald opcy Baliaur Julka ja chcem seksowne gatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takie jak moje?? *tanczy wymachujac biodrami* xd xd xd xd takie jak moje...... xd no dalej pokrec pupcia... blaugh dawaj czadu !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:00 am
Ozzwald opcy Baliaur Julka ja chcem seksowne gatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takie jak moje?? *tanczy wymachujac biodrami* xd xd xd xd takie jak moje...... xd no dalej pokrec pupcia... blaugh blaugh jeszcze czego blaugh *pokes Ozz i tanczy dalej* ja mam gatki Julka nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:04 am
spadalski...
nie musze miec wszystkiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:04 am
Baliaur ja mam gatki Julka nie blaugh tez mi sie zdarza chodzic bez ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:06 am
opcy Ozzwald opcy Baliaur Julka ja chcem seksowne gatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takie jak moje?? *tanczy wymachujac biodrami* xd xd xd xd takie jak moje...... xd no dalej pokrec pupcia... blaugh a co sie bede krepowal......... *kreci* xp aaaa prawie jak slawoj :XP *pokes opcy* co za zabawa xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:07 am
Baliaur aaaa prawie jak slawoj :XP *pokes opcy* co za zabawa xd blaugh co mialo znaczyc te poke'niecie??? wypraszam sobie!!! *kreci dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:07 am
Ozzwald Baliaur ja mam gatki Julka nie blaugh tez mi sie zdarza chodzic bez ... xp kto ma w realu pozyczyc 20 zl ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:08 am
Julka Ozzwald Baliaur ja mam gatki Julka nie blaugh tez mi sie zdarza chodzic bez ... xp kto ma w realu pozyczyc 20 zl ?? ja nie...... w tym tygodniu ma przyjsc zamowienie z merlina..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:10 am
Julka Ozzwald Baliaur ja mam gatki Julka nie blaugh tez mi sie zdarza chodzic bez ... xp kto ma w realu pozyczyc 20 zl ?? daj nr konta to moze jeszcze dzisiaj przelew dojdzie... EDIT: w co watpie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 7:11 am
Ozzwald Julka Ozzwald Baliaur ja mam gatki Julka nie blaugh tez mi sie zdarza chodzic bez ... xp kto ma w realu pozyczyc 20 zl ?? daj nr konta to moze jeszcze dzisiaj przelew dojdzie... EDIT: w co watpie xp Ozz a do lodzi nie moglbys podrzucic ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|