|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:48 am
opcy Julka bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Ozz: po czym poznales? no wiesz... mowisz z najwiekszym znawca kobiecych stopek na gai [a raczej kapci ;d] [hihra sie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:49 am
Julka mamy zwyciezce !! gratulacje Ozz [buziak i rumieniec] jak poznales?? *przytyl* czy strzelales?? w ciagu ok tygodnia dostaniesh nagrode (najpierw mushe wymyslic co to ma byc :XP)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Julka mamy zwyciezce !! gratulacje Ozz [buziak i rumieniec] jak poznales?? *przytyl* czy strzelales?? w ciagu ok tygodnia dostaniesh nagrode (najpierw mushe wymyslic co to ma byc :XP) ja tez biggrin [nie moze przestac sie hihrac]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc... hmm sliczne majteczki... redface biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:51 am
Ozzwald czesc... hmm sliczne majteczki... redface biggrin Ozz... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:51 am
Ozzwald opcy Julka bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Ozz: po czym poznales? ja mam 7 zmysl... badz jak wolisz glupi zawsze ma szczescie... ja wiedzialam ze to te moje pozaciagane rajtoozki xp ] ] a wlasnie czy ciebie nie bylo jak z Rati o tych fotach gadalysmy?? xd walsnie obmyslilysmy nagrode ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:53 am
taaaaaaaaak...
jest ladna i zabawna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:53 am
Baliaur Ozzwald opcy Julka bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Ozz: po czym poznales? ja mam 7 zmysl... badz jak wolisz glupi zawsze ma szczescie... ja wiedzialam ze to te moje pozaciagane rajtoozki xp ] ] a wlasnie czy ciebie nie bylo jak z Rati o tych fotach gadalysmy?? xd walsnie obmyslilysmy nagrode ;d nie nie bylem przy rozmowie... Julka no co... musialm to powiedziec... mowie to co mysle... mysle o tym co widze... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:54 am
ja chcem seksowne gatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:55 am
Julka ja chcem seksowne gatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takie jak moje?? *tanczy wymachujac biodrami* xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:56 am
Bali nie przytlaczaj mnie bardziej...
ten wiersz mnie rozczula...
jakie sa gaytki i ile kosztuja??
kto sie orientuje w damskiej bieliznie na gai ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:57 am
Julka ja chcem seksowne gatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pomyslimy... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:57 am
Baliaur Julka ja chcem seksowne gatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takie jak moje?? *tanczy wymachujac biodrami* xd xd xd xd takie jak moje...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|