|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Baliaur [ Kaku ] Baliaur uwaga... KONKURS*probuje wleciec przez okno prawie jej sie to udaje.. jednakze zachacza stopa o parapet... i upada na... wlasciciela nastepnego posta (nie ma to jak random blaugh )* baliur, rati, julka blaugh nieeeeeeeeeeeee blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh cholera, a myslalem, ze strzele. /liczba wynikow 3^2 ~11% szans na odgadniecie xd Rati, Blaliur, Julka EDIT: wynikow jest 3!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozz kojarzysh moze TO?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Julka opcy i tak mnie nie dogonish ;p xd kto zgadnie?? bnagroda bedzie jakas zabawna (jak z reszta sam konkurs :XP smile narazie nawet sama nie wiem jakaXP[hihra sie] bardzo zabawne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:45 am
Julka, Rati, Baliur ????? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
W tle : Elektryczne Gitary - Dzieci
>śpiewa< hej hej na na na hej hej hej ^^
xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald [ Kaku ] Baliaur [ Kaku ] Baliaur uwaga... KONKURS*probuje wleciec przez okno prawie jej sie to udaje.. jednakze zachacza stopa o parapet... i upada na... wlasciciela nastepnego posta (nie ma to jak random blaugh )* baliur, rati, julka blaugh nieeeeeeeeeeeee blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh cholera, a myslalem, ze strzele. /liczba wynikow 3^2 ~11% szans na odgadniecie xd Rati, Blaliur, Julka bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:46 am
Baliaur Ozz kojarzysh moze TO?? xd acha.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald [ Kaku ] cholera, a myslalem, ze strzele. /liczba wynikow 3^2 ~11% szans na odgadniecie xd Rati, Blaliur, Julka crying crying crying crying crying zgadles
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mamy zwyciezce !!
gratulacje Ozz
[buziak i rumieniec]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:47 am
Julka bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Ozz: po czym poznales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:47 am
Ozzwald Baliaur Ozz kojarzysh moze TO?? xd acha.. biggrin powieszony Ozzwald :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:48 am
opcy Julka bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Ozz: po czym poznales? *niuch niuch* hmm..pewnie po zapachu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:48 am
opcy Julka bravo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @Ozz: po czym poznales? ja mam 7 zmysl... badz jak wolisz glupi zawsze ma szczescie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|