|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:37 am
Ntsumi_Aya [ Kaku ] ...VIVA LA MUSIC heart *bach na ziemie* xd xd ok jestesmy kwita blaugh *podaje reke, zeby pomoc wstać wink * żyjesz ? xp *szturcha patykiem xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:37 am
uwaga... KONKURS*probuje wleciec przez okno prawie jej sie to udaje.. jednakze zachacza stopa o parapet... i upada na... wlasciciela nastepnego posta (nie ma to jak random blaugh )*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:38 am
Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya [ Kaku ] ...VIVA LA MUSIC heart *bach na ziemie* xd xd ok jestesmy kwita blaugh *podaje reke, zeby pomoc wstać wink * żyjesz ? xp *szturcha patykiem xd * troche xp co to za konkurs, julka? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka opcy Ozzwald ludzie sukcesu pomagaja osoba mnie hojnie obdarzonym przez los takie jest zycie filantropa... "ludzie sukcesu......." LOL!!!!!!! xd [klepie go po plecach...] czyzbys nie czul sie jednym z nich ?? [ucieka przed widelkami] no co ty ja??!?! xp w sumie pytanie jak definiujesz "sukces" *gania ja z widlami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:39 am
Baliaur uwaga... KONKURS*probuje wleciec przez okno prawie jej sie to udaje.. jednakze zachacza stopa o parapet... i upada na... wlasciciela nastepnego posta (nie ma to jak random blaugh )* baliur, rati, julka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:39 am
[ Kaku ] Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya [ Kaku ] ...VIVA LA MUSIC heart *bach na ziemie* xd xd ok jestesmy kwita blaugh *podaje reke, zeby pomoc wstać wink * żyjesz ? xp *szturcha patykiem xd * troche xp co to za konkurs, julka? 3nodding *lubu dubu* radom! wybadlo na Ciebie blaugh *upada na Kaku* srki ale niezdarny ze mnie motylek... a konkurs i zasady sa w galeri naszej gildi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:40 am
[ Kaku ] Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya [ Kaku ] ...VIVA LA MUSIC heart *bach na ziemie* xd xd ok jestesmy kwita blaugh *podaje reke, zeby pomoc wstać wink * żyjesz ? xp *szturcha patykiem xd * troche xp co to za konkurs, julka? 3nodding kto poda prawidlowa odpowiedz na to kto ma jakie kapcie dostanie prezenncik !! macie do wyboru; Julka Baliaur i Raticiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:40 am
[ Kaku ] Baliaur uwaga... KONKURS*probuje wleciec przez okno prawie jej sie to udaje.. jednakze zachacza stopa o parapet... i upada na... wlasciciela nastepnego posta (nie ma to jak random blaugh )* baliur, rati, julka blaugh nieeeeeeeeeeeee blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:42 am
opcy i tak mnie nie dogonish ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:42 am
[ Kaku ] Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya [ Kaku ] ...VIVA LA MUSIC heart *bach na ziemie* xd xd ok jestesmy kwita blaugh *podaje reke, zeby pomoc wstać wink * żyjesz ? xp *szturcha patykiem xd * troche xp co to za konkurs, julka? 3nodding xd xd *masz pac poducha na pożegnanie* ja lece -_- musze jechać na wnerwiające zajeci... pa -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:43 am
Baliaur [ Kaku ] Baliaur uwaga... KONKURS*probuje wleciec przez okno prawie jej sie to udaje.. jednakze zachacza stopa o parapet... i upada na... wlasciciela nastepnego posta (nie ma to jak random blaugh )* baliur, rati, julka blaugh nieeeeeeeeeeeee blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh cholera, a myslalem, ze strzele. /liczba wynikow 3^2 ~11% szans na odgadniecie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:44 am
Julka opcy i tak mnie nie dogonish ;p xd kto zgadnie?? bnagroda bedzie jakas zabawna (jak z reszta sam konkurs :XP smile narazie nawet sama nie wiem jakaXP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|