|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:19 am
>patrzy blagalnie na spaghetti<
Odpalcie mi jedną kluske błagam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:20 am
[ Kaku ] Ntsumi_Aya *siada na forelu z tależem spagetti* Viva la SPAGETI biggrin (ktoś chce może ? ) xd *wbiega z apteczki, wyciaga sprzet reanimacyjny* *siada przy konturach ciala obrysowanych kreda* gdzie.. o..masz sie dobrze xd taak xd *bierze gitare stare * *pac Kaku xd * opcy - smacznego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:20 am
novelin >patrzy blagalnie na spaghetti< Odpalcie mi jedną kluske błagam xd *rzuca w nia kluska* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:21 am
opcy novelin >patrzy blagalnie na spaghetti< Odpalcie mi jedną kluske błagam xd *rzuca w nia kluska* xd >łapie w powietrzu< Aaaa jedzenie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin >patrzy blagalnie na spaghetti< Odpalcie mi jedną kluske błagam xd masz blaugh *daje tależyk ze spagetii xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya novelin >patrzy blagalnie na spaghetti< Odpalcie mi jedną kluske błagam xd masz blaugh *daje tależyk ze spagetii xd * >wsuwa z niewyobrazalna szybkoscia zawartosc< Dziekuje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:22 am
[pokryjomu wpierdziela cukierki czekoladowe z nadziniami: kawowym, orzechowym i kokosowym]
musze sobie troche zostawic na wyjazd do Łodzi biggrin
Ozz, oczywiscie sie splukalam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:23 am
novelin Ntsumi_Aya novelin >patrzy blagalnie na spaghetti< Odpalcie mi jedną kluske błagam xd masz blaugh *daje tależyk ze spagetii xd * >wsuwa z niewyobrazalna szybkoscia zawartosc< Dziekuje biggrin smacznego eek spokojnie... spokojnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:23 am
Bali właśnie wrzuca foty ze spotkania z Raticiel w szczecinie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:25 am
[ Kaku ] ...VIVA LA MUSIC heart *bach na ziemie* xd xd ok jestesmy kwita blaugh *podaje reke, zeby pomoc wstać wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya novelin Ntsumi_Aya novelin >patrzy blagalnie na spaghetti< Odpalcie mi jedną kluske błagam xd masz blaugh *daje tależyk ze spagetii xd * >wsuwa z niewyobrazalna szybkoscia zawartosc< Dziekuje biggrin smacznego eek spokojnie... spokojnie! Tak wyglada osobnik, bez sniadania - po szkole biggrin hehe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:26 am
Julka [pokryjomu wpierdziela cukierki czekoladowe z nadziniami: kawowym, orzechowym i kokosowym] musze sobie troche zostawic na wyjazd do Łodzi biggrin Ozz, oczywiscie sie splukalam... jak bedziesz pilnie potrzebowac przyplywu gotowki to mow... pare groszy sie znajdzie dla ciebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:27 am
novelin Tak wyglada osobnik, bez sniadania - po szkole biggrin hehe xd eek *zamyka lodówke na kłutke* ufff bezpieczna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|