|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:43 am
M-Teen Bizzy_G Marta dont łorry! ja cie rozumiem!! i dlatego pocieszam cie gorącymi brawami biggrin biggrin cieszysz sie??? domokun [/quote ciesze sie domokun atera gadam z tym glupkiem z IIg domokun powodzenia domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:44 am
opcy Julka opcy niach niach niach.......... buuuuuuuu... nic nie dostałam, w spamie tez nic nie mam... sweatdrop wałek... siema Kaku biggrin a to dziwne bo kupel jeszcze wczoraj dostal... Bali tez dostała, a ja nie mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart to co robimy ? whee 3nodding xd moze to tylko ja ale czuje sie obserwowany xd ninja hmmmmmmmmmmm zapraszam na gg jak chcesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam ninja sweatdrop *looka : widzi Pisia xd * twisted *pac poducha xd * normalnie ja ci kiedys cos zrobie xd blaugh taak? czekam blaugh *rozbieg... i pac poducha xd * xd zwiaze i gdzies przywiaze do słupa xd eek xd xd *wyrywa sie xd * ale czy umiesz przywiązaćtakiego malego motylka ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:45 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart to co robimy ? whee 3nodding xd moze to tylko ja ale czuje sie obserwowany xd ninja hmmmmmmmmmmm zapraszam na gg jak chcesz blaugh z chęcią blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:45 am
Now playing : "Metro" - SOAD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:46 am
M-Teen [ Kaku ] *chodzi, zerk around* hey wszystkim blaugh *idzie w kierunku kuchni* witaj *cmok w polik* hey em, czesc julka. yeye..ceny w markecie skoczyly *victory dance* hiehie xd julka fajny sig razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:47 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam ninja sweatdrop *looka : widzi Pisia xd * twisted *pac poducha xd * normalnie ja ci kiedys cos zrobie xd blaugh taak? czekam blaugh *rozbieg... i pac poducha xd * xd zwiaze i gdzies przywiaze do słupa xd eek xd xd *wyrywa sie xd * ale czy umiesz przywiązaćtakiego malego motylka ? blaugh hmm małego? mały nie wali tak poduchami xd a juz jakos sobie poradze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:50 am
[ Kaku ] M-Teen [ Kaku ] *chodzi, zerk around* hey wszystkim blaugh *idzie w kierunku kuchni* witaj *cmok w polik* hey em, czesc julka. yeye..ceny w markecie skoczyly *victory dance* hiehie xd julka fajny sig razz jak mozesz sie z tego smiac!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai hmm małego? mały nie wali tak poduchami xd a juz jakos sobie poradze blaugh xd (wydało sie... ) xd xd *trzyma się jego rękawa xd * ja też nie puszczę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya [ Kaku ] *chodzi, zerk around* hey wszystkim blaugh *idzie w kierunku kuchni* Witaj whee (sowka, że tak p�źno sweatdrop ) Hey Aya, ok nic sie nie stalo.. *ochrania sie przed potencjalnym poduszkowym atakiem* ja tez zagladam tu raz kilka minut.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:51 am
[ Kaku ] Ntsumi_Aya [ Kaku ] *chodzi, zerk around* hey wszystkim blaugh *idzie w kierunku kuchni* Witaj whee (sowka, że tak p�źno sweatdrop ) Hey Aya, ok nic sie nie stalo.. *ochrania sie przed potencjalnym poduszkowym atakiem* ja tez zagladam tu raz kilka minut. xd tak jak każdy wink (prawie) *atak poducha xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:52 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai hmm małego? mały nie wali tak poduchami xd a juz jakos sobie poradze blaugh xd (wydało sie... ) xd xd *trzyma się jego rękawa xd * ja też nie puszczę whee no i dobrze, przynjmniej mnie nie walniesz xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:52 am
M-Teen [ Kaku ] M-Teen [ Kaku ] *chodzi, zerk around* hey wszystkim blaugh *idzie w kierunku kuchni* witaj *cmok w polik* hey em, czesc julka. yeye..ceny w markecie skoczyly *victory dance* hiehie xd julka fajny sig razz jak mozesz sie z tego smiac!! domokun normalnie? dzieki temu moje ceny takze rosna i wiecej zarabiam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|