|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:35 am
niach niach niach..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:36 am
Witam ninja sweatdrop *looka : widzi Pisia xd * twisted *pac poducha xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen kropka M-Teen *odpycha kropke* *sama whcodiz na stol* *w reku pojawia sie mikrofon* *śpiewa* Kiedyś kuuuupie n�ż! I powyżynamw szytkich wkoło! KUUUUUUUUUPIE N�Ż! Zostawie tylko dwooooje! Tylko jaaaaaaaaaaaa i ty! Jaaaaaaaaaaa i ty! stare ciesz sie, że nie mędze ci tak pod nosem.. wtedy bys zobaczyla jak ja sie czuje jak ty zaczynasz niztąd zni zowąd śpiewać gonk czemu smutna? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:37 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai to ja moze pojde do pokoiku xd sam ? xd kurcze , musze uzbierac na koci ogonek sweatdrop nigdy w zyciu xd ja jestem goły- wszystko wydałem na to co mam na sobie sweatdrop sami w pokoiku , mrau whee dobrze ze zamek mam whee to co robimy ? whee 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:37 am
Ntsumi_Aya Witam ninja sweatdrop *looka : widzi Pisia xd * twisted *pac poducha xd * normalnie ja ci kiedys cos zrobie xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:38 am
Marta dont łorry! ja cie rozumiem!! i dlatego pocieszam cie gorącymi brawami biggrin biggrin cieszysz sie??? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:39 am
opcy niach niach niach.......... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:39 am
Ita Lockheart to co robimy ? whee 3nodding xd moze to tylko ja ale czuje sie obserwowany xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:40 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam ninja sweatdrop *looka : widzi Pisia xd * twisted *pac poducha xd * normalnie ja ci kiedys cos zrobie xd blaugh taak? czekam blaugh *rozbieg... i pac poducha xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:41 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart to co robimy ? whee 3nodding xd moze to tylko ja ale czuje sie obserwowany xd ninja hmmmmmmmmmmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:41 am
opcy niach niach niach.......... buuuuuuuu... nic nie dostałam, w spamie tez nic nie mam... sweatdrop wałek... siema Kaku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:42 am
Bizzy_G Marta dont łorry! ja cie rozumiem!! i dlatego pocieszam cie gorącymi brawami biggrin biggrin cieszysz sie??? domokun [/quote ciesze sie domokun atera gadam z tym glupkiem z IIg domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam ninja sweatdrop *looka : widzi Pisia xd * twisted *pac poducha xd * normalnie ja ci kiedys cos zrobie xd blaugh taak? czekam blaugh *rozbieg... i pac poducha xd * xd zwiaze i gdzies przywiaze do słupa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka opcy niach niach niach.......... buuuuuuuu... nic nie dostałam, w spamie tez nic nie mam... sweatdrop wałek... siema Kaku biggrin a to dziwne bo kupel jeszcze wczoraj dostal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|