|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:28 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai fajne paseczki- conieco ci wystaje xd mru oh dziekuje xd teraz to dopiero na strzały musze uwazac xd xd no ładnie , ale nie przy takim tłumie prosze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:29 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai fajne paseczki- conieco ci wystaje xd mru oh dziekuje xd teraz to dopiero na strzały musze uwazac xd xd no ładnie , ale nie przy takim tłumie prosze whee to ja moze pojde do pokoiku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:30 am
Lavagetas_heqetai to ja moze pojde do pokoiku xd sam ? xd kurcze , musze uzbierac na koci ogonek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:31 am
M-Teen *bierze ja za rece i zaczyna z nia tanczyc* KICK YOU OUT LET THE SUNSHINE IN!!!!!!!!!!! *śpiewa, tańczy* whee domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai to ja moze pojde do pokoiku xd sam ? xd kurcze , musze uzbierac na koci ogonek sweatdrop nigdy w zyciu xd ja jestem goły- wszystko wydałem na to co mam na sobie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*chodzi, zerk around*
hey wszystkim blaugh
*idzie w kierunku kuchni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:33 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai to ja moze pojde do pokoiku xd sam ? xd kurcze , musze uzbierac na koci ogonek sweatdrop nigdy w zyciu xd ja jestem goły- wszystko wydałem na to co mam na sobie sweatdrop sami w pokoiku , mrau whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:33 am
[ Kaku ] *chodzi, zerk around* hey wszystkim blaugh *idzie w kierunku kuchni* witaj *cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:34 am
M-Teen *odpycha kropke* *sama whcodiz na stol* *w reku pojawia sie mikrofon* *śpiewa* Kiedyś kuuuupie n�ż! I powyżynamw szytkich wkoło! KUUUUUUUUUPIE N�Ż! Zostawie tylko dwooooje! Tylko jaaaaaaaaaaaa i ty! Jaaaaaaaaaaa i ty! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai to ja moze pojde do pokoiku xd sam ? xd kurcze , musze uzbierac na koci ogonek sweatdrop nigdy w zyciu xd ja jestem goły- wszystko wydałem na to co mam na sobie sweatdrop sami w pokoiku , mrau whee dobrze ze zamek mam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:35 am
kropka M-Teen *odpycha kropke* *sama whcodiz na stol* *w reku pojawia sie mikrofon* *śpiewa* Kiedyś kuuuupie n�ż! I powyżynamw szytkich wkoło! KUUUUUUUUUPIE N�Ż! Zostawie tylko dwooooje! Tylko jaaaaaaaaaaaa i ty! Jaaaaaaaaaaa i ty! stare ciesz sie, że nie mędze ci tak pod nosem.. wtedy bys zobaczyla jak ja sie czuje jak ty zaczynasz niztąd zni zowąd śpiewać gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|