|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:03 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai ]tak a wtedy to ja poprosze zdjecie jak wystepujesz tak ubrana xd no ale musi byc najpierw cieło :]to my tu mamy ogrzewanie xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:04 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai ]tak a wtedy to ja poprosze zdjecie jak wystepujesz tak ubrana xd no ale musi byc najpierw cieło :]to my tu mamy ogrzewanie xd ? juz mamy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:05 am
Lavagetas_heqetai Tomir po poknaniu boss dostajesz 1000exp. i karty: pikachu, spedalony chewbacca i elvis solo xd polowalem na te karty od wiekow w chipsach Star Foods xd to dziwne bo one byly w laysach biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:05 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai ]tak a wtedy to ja poprosze zdjecie jak wystepujesz tak ubrana xd no ale musi byc najpierw cieło :]to my tu mamy ogrzewanie xd ? juz mamy xd no sie troche cieplej zaczeło robic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:06 am
Tomir Lavagetas_heqetai Tomir po poknaniu boss dostajesz 1000exp. i karty: pikachu, spedalony chewbacca i elvis solo xd polowalem na te karty od wiekow w chipsach Star Foods xd to dziwne bo one byly w laysach biggrin teraz mi mowisz jak sie obzarlem przez 15 lat xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:07 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai ]tak a wtedy to ja poprosze zdjecie jak wystepujesz tak ubrana xd no ale musi byc najpierw cieło :]to my tu mamy ogrzewanie xd ? juz mamy xd no sie troche cieplej zaczeło robic xd serio? hmm wiesz zebys sie nie przegrzala w tych ubraniach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:09 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai ]tak a wtedy to ja poprosze zdjecie jak wystepujesz tak ubrana xd no ale musi byc najpierw cieło :]to my tu mamy ogrzewanie xd ? juz mamy xd no sie troche cieplej zaczeło robic xd serio? hmm wiesz zebys sie nie przegrzala w tych ubraniach xd uf narazie jest ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:10 am
Lavagetas_heqetai Tomir Lavagetas_heqetai Tomir po poknaniu boss dostajesz 1000exp. i karty: pikachu, spedalony chewbacca i elvis solo xd polowalem na te karty od wiekow w chipsach Star Foods xd to dziwne bo one byly w laysach biggrin teraz mi mowisz jak sie obzarlem przez 15 lat xp life is brutal xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:12 am
Tomir Lavagetas_heqetai Tomir Lavagetas_heqetai Tomir po poknaniu boss dostajesz 1000exp. i karty: pikachu, spedalony chewbacca i elvis solo xd polowalem na te karty od wiekow w chipsach Star Foods xd to dziwne bo one byly w laysach biggrin teraz mi mowisz jak sie obzarlem przez 15 lat xp life is brutal xd and full of zasadzkas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:13 am
ulala zaraz chyba nadejdzie czas zdejmowania ciuszkow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:14 am
Ita Lockheart ulala zaraz chyba nadejdzie czas zdejmowania ciuszkow no pewnie tak <40>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:18 am
hejka wszystkim... biggrin
ahhh nie ma to jak dwa dni wolnego od szkoły biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi krecac sie wokół siebie* *tańczy* AND YOU JERKI IT OUT! *tańczy dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizzy_G hejka wszystkim... biggrin ahhh nie ma to jak dwa dni wolnego od szkoły biggrin siemka fajny biggrin sig
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|