|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:46 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai khem- nie wdawajmy sie w szczegoły o tej godzinie xd ninja ok , informacja scisle tajniacka właśnie-- tylko dla dwojga ninja 4laugh mrau ok ok mrr jakie ladne "mrr" 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:46 am
Lavagetas_heqetai Tomir Lavagetas_heqetai Tomir Lavagetas_heqetai cicho- nic nie poradze ze mi nie idzie- nie mam polskiej wersji xd ja dojdziesz do 99 lev. masz bossa: "Dziadu Antybrewka" na 255 lev. xd biggrin znajde w necie łatke na transmutacjie mojej talii w hermana koszarka- pokonam go xd herman nie wystarczy musisz miec sfuzjowanego zwirka z muchomorkiem xd sciagne Zwirka v2.0 specjal edition pasjans pl xd jak jush dokonasz fuzji bedziesz musial wykonac "megahipertajnekombo" mam to w opisie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:49 am
Tomir jak jush dokonasz fuzji bedziesz musial wykonac "megahipertajnekombo" mam to w opisie xd to pewnie te sławne kombo z uzyciem trzech klawiatur, pada od pegasusa i hamulca recznego fiata 126p czytalem o tym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai khem- nie wdawajmy sie w szczegoły o tej godzinie xd ninja ok , informacja scisle tajniacka właśnie-- tylko dla dwojga ninja 4laugh mrau ok ok mrr jakie ladne "mrr" 4laugh *wtula sie* osz ty moj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jak jush dokonasz fuzji bedziesz musial wykonac "megahipertajnekombo" mam to w opisie xd po poknaniu boss dostajesz 1000exp. i karty: pikachu, spedalony chewbacca i elvis solo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:53 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai khem- nie wdawajmy sie w szczegoły o tej godzinie xd ninja ok , informacja scisle tajniacka właśnie-- tylko dla dwojga ninja 4laugh mrau ok ok mrr jakie ladne "mrr" 4laugh *wtula sie* osz ty moj xd twoj twoj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:53 am
Tomir po poknaniu boss dostajesz 1000exp. i karty: pikachu, spedalony chewbacca i elvis solo xd polowalem na te karty od wiekow w chipsach Star Foods xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:55 am
Lavagetas_heqetai przytula cieplutko> twoj twoj xd mrau *całuje milutko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:56 am
ja jestem srednio obecny....... komp mnie wkur.. denerwuje i mi dysku nie wykrywa...... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:56 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai przytula cieplutko> twoj twoj xd mrau *całuje milutko* mru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:59 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai przytula cieplutko> twoj twoj xd mrau *całuje milutko* mru kurcze , niech bedzie juz ciepłe lato , bedzie mozna chodzic skąpo ubranym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:00 am
ma blaszak szczescie ze sie opamietal! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:01 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai przytula cieplutko> twoj twoj xd mrau *całuje milutko* mru kurcze , niech bedzie juz ciepłe lato , bedzie mozna chodzic skąpo ubranym xd tak a wtedy to ja poprosze zdjecie jak wystepujesz tak ubrana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:01 am
Lavagetas_heqetai ]tak a wtedy to ja poprosze zdjecie jak wystepujesz tak ubrana xd no ale musi byc najpierw cieło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 5:02 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai ]tak a wtedy to ja poprosze zdjecie jak wystepujesz tak ubrana xd no ale musi byc najpierw cieło :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|