|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:37 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai jak sobie zyczysz- łatwiej bedzie mi cie wziac na rece i przekrecic do gory nogami xd ulala , mam nadzieje ze krew do głowym mi niestrzeli i ze bedziesz deliikatny xd whee jedynie ja mogłbym strzelic xd spokojnie zawsze jestem delikatny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:38 am
cicho- nic nie poradze ze mi nie idzie- nie mam polskiej wersji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:39 am
Lavagetas_heqetai jedynie ja mogłbym strzelic xd spokojnie zawsze jestem delikatny whee strzelić czym xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:39 am
wlasnie moj nauczycie od infy kazal mojej kolezance schowac salceson i kaszanke xd on jest straszny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:40 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai jedynie ja mogłbym strzelic xd spokojnie zawsze jestem delikatny whee strzelić czym xd ? khem- nie wdawajmy sie w szczegoły o tej godzinie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:41 am
Tomir wlasnie moj nauczycie od infy kazal mojej kolezance schowac salceson i kaszanke xd on jest straszny eek ja bym sobie nie dała tak powiedziec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai cicho- nic nie poradze ze mi nie idzie- nie mam polskiej wersji xd ja dojdziesz do 99 lev. masz bossa: "Dziadu Antybrewka" na 255 lev. xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir wlasnie moj nauczycie od infy kazal mojej kolezance schowac salceson i kaszanke xd on jest straszny fajne drugie sniadanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai khem- nie wdawajmy sie w szczegoły o tej godzinie xd ninja ok , informacja scisle tajniacka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:42 am
Tomir Lavagetas_heqetai cicho- nic nie poradze ze mi nie idzie- nie mam polskiej wersji xd ja dojdziesz do 99 lev. masz bossa: "Dziadu Antybrewka" na 255 lev. xd biggrin znajde w necie łatke na transmutacjie mojej talii w hermana koszarka- pokonam go xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:43 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai khem- nie wdawajmy sie w szczegoły o tej godzinie xd ninja ok , informacja scisle tajniacka właśnie-- tylko dla dwojga ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:43 am
Lavagetas_heqetai Tomir Lavagetas_heqetai cicho- nic nie poradze ze mi nie idzie- nie mam polskiej wersji xd ja dojdziesz do 99 lev. masz bossa: "Dziadu Antybrewka" na 255 lev. xd biggrin znajde w necie łatke na transmutacjie mojej talii w hermana koszarka- pokonam go xd herman nie wystarczy musisz miec sfuzjowanego zwirka z muchomorkiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:45 am
Tomir Lavagetas_heqetai Tomir Lavagetas_heqetai cicho- nic nie poradze ze mi nie idzie- nie mam polskiej wersji xd ja dojdziesz do 99 lev. masz bossa: "Dziadu Antybrewka" na 255 lev. xd biggrin znajde w necie łatke na transmutacjie mojej talii w hermana koszarka- pokonam go xd herman nie wystarczy musisz miec sfuzjowanego zwirka z muchomorkiem xd sciagne Zwirka v2.0 specjal edition pasjans pl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:45 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai khem- nie wdawajmy sie w szczegoły o tej godzinie xd ninja ok , informacja scisle tajniacka właśnie-- tylko dla dwojga ninja 4laugh mrau ok ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|