|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:27 am
Ita Lockheart Tomir Tomir Lavagetas_heqetai Tomir wlasnie siedze sobie wszkolce na informatyce biggrin kaza mi jakiegos glupiego zajaca w corelu robic xd odpalaj sapera xd xd xd xd albo pasjansa xd ale tak po tajniacku ninja tak jak po tajniacku siedze na gai? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:27 am
opcy //Now Playing: Nils Petter Molvaer [Solid Ether #01] Dead Indeed [7:30] //Now Reading: 5.Comparison of Public-Key Cryptographic Systems nie chce sie komus pracki za mnie napisac......?? wink hejko - o czym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:28 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai oddał całusa> xd khem no wiesz musielibysmy znalezc sie sam na sam to bym pokazał blaugh ninja mrgreen aaaaaaaaa ,niema sprawy , mrau sliczne zabki xd xd coż za pozycje XD , tylko jak mozna biegać w pozycji 69 ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:29 am
Lavagetas_heqetai Tomir Tomir Lavagetas_heqetai Tomir wlasnie siedze sobie wszkolce na informatyce biggrin kaza mi jakiegos glupiego zajaca w corelu robic xd odpalaj sapera xd xd xd xd albo pasjansa xd to juz jest hardcore xd jestem na 1 lvl dopiero xd tiaaa musisz zdobyc wiencej expa biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai opcy //Now Playing: Nils Petter Molvaer [Solid Ether #01] Dead Indeed [7:30] //Now Reading: 5.Comparison of Public-Key Cryptographic Systems nie chce sie komus pracki za mnie napisac......?? wink hejko - o czym? System kryptograficzny oparty na krzywych eliptycznych.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir tak jak po tajniacku siedze na gai? ninja 4laugh dokładnie * wydziera sie w niebogłosy* upss .... tajniacko ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:31 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai oddał całusa> xd khem no wiesz musielibysmy znalezc sie sam na sam to bym pokazał blaugh ninja mrgreen aaaaaaaaa ,niema sprawy , mrau sliczne zabki xd xd coż za pozycje XD , tylko jak mozna biegać w pozycji 69 ? xd ty sie nie pytaj tylko zostań 9 albo 6 xd Opcy-- a po polskiemu? xd Tomir- mam kody xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:32 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai oddał całusa> xd khem no wiesz musielibysmy znalezc sie sam na sam to bym pokazał blaugh ninja mrgreen aaaaaaaaa ,niema sprawy , mrau sliczne zabki xd xd coż za pozycje XD , tylko jak mozna biegać w pozycji 69 ? xd ty sie nie pytaj tylko zostań 9 albo 6 xd to chce byc 6 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:34 am
jak sobie zyczysz- łatwiej bedzie mi cie wziac na rece i przekrecic do gory nogami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:35 am
Lavagetas_heqetai jak sobie zyczysz- łatwiej bedzie mi cie wziac na rece i przekrecic do gory nogami xd ulala , mam nadzieje ze krew do głowym mi niestrzeli i ze bedziesz deliikatny xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:35 am
Ita - swietnie wygladasz! Co za pomysl! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:36 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai oddał całusa> xd khem no wiesz musielibysmy znalezc sie sam na sam to bym pokazał blaugh ninja mrgreen aaaaaaaaa ,niema sprawy , mrau sliczne zabki xd xd coż za pozycje XD , tylko jak mozna biegać w pozycji 69 ? xd ty sie nie pytaj tylko zostań 9 albo 6 xd Opcy-- a po polskiemu? xd Tomir- mam kody xd lamerrr xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:36 am
Eurina Vam Ita - swietnie wygladasz! Co za pomysl! eek oh dziekuje 4laugh podoba sie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|