|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:19 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ha! łoh! ja! cia!! łuf! ha! witam xd helo łoh! hej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:19 am
witam tych co przyszli XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:20 am
Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ha! łoh! ja! cia!! łuf! ha! witam xd helo łoh! hej xd xd no wiitam *daje całusa w policzek * a jakie jeszcze znasz pozycje ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:21 am
wlasnie siedze sobie wszkolce na informatyce biggrin kaza mi jakiegos glupiego zajaca w corelu robic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ita Lockheart Lavagetas_heqetai Ha! łoh! ja! cia!! łuf! ha! witam xd helo łoh! hej xd xd no wiitam *daje całusa w policzek * a jakie jeszcze znasz pozycje ? xd xd khem no wiesz musielibysmy znalezc sie sam na sam to bym pokazał blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:22 am
Tomir wlasnie siedze sobie wszkolce na informatyce biggrin kaza mi jakiegos glupiego zajaca w corelu robic xd odpalaj sapera xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:23 am
to narka ,a ta k w ogole tomir jestem sweatdrop podaje reke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:23 am
Lavagetas_heqetai oddał całusa> xd khem no wiesz musielibysmy znalezc sie sam na sam to bym pokazał blaugh ninja mrgreen aaaaaaaaa ,niema sprawy , mrau
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:24 am
Lavagetas_heqetai Tomir wlasnie siedze sobie wszkolce na informatyce biggrin kaza mi jakiegos glupiego zajaca w corelu robic xd odpalaj sapera xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:25 am
Tomir Lavagetas_heqetai Tomir wlasnie siedze sobie wszkolce na informatyce biggrin kaza mi jakiegos glupiego zajaca w corelu robic xd odpalaj sapera xd xd xd xd albo pasjansa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:26 am
Ita Lockheart Lavagetas_heqetai oddał całusa> xd khem no wiesz musielibysmy znalezc sie sam na sam to bym pokazał blaugh ninja mrgreen aaaaaaaaa ,niema sprawy , mrau sliczne zabki xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:26 am
Tomir Tomir Lavagetas_heqetai Tomir wlasnie siedze sobie wszkolce na informatyce biggrin kaza mi jakiegos glupiego zajaca w corelu robic xd odpalaj sapera xd xd xd xd albo pasjansa xd ale tak po tajniacku ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:27 am
//Now Playing: Nils Petter Molvaer [Solid Ether #01] Dead Indeed [7:30]
//Now Reading: 5.Comparison of Public-Key Cryptographic Systems
nie chce sie komus pracki za mnie napisac......?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 4:27 am
Tomir Tomir Lavagetas_heqetai Tomir wlasnie siedze sobie wszkolce na informatyce biggrin kaza mi jakiegos glupiego zajaca w corelu robic xd odpalaj sapera xd xd xd xd albo pasjansa xd to juz jest hardcore xd jestem na 1 lvl dopiero xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|